Ești frumoasă. Ești dorită
Autor: Adina Rus  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Adina.russ in 14/01/2017
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 4 voturi

“Dina, fata pe care o născuse lui Iacov, Lea, a ieșit să vadă pe fetele țării.”  Geneza 34:1

Am ieșit și eu să văd fetele țării. Inevitabil am concluzionat că îmbrăcămintea, corpul si mai ales senzualitatea lor sunt foarte apreciate. Caracterul lor este  departe de a fi valorificat. Tot ceea ce contează este să satisfacă privirile unui bărbat. Pentru asta să fi creat Dumnezeu femeia? Lupta pentru a fi admirata și de folos pentru acei oameni care nu cunosc înfrânarea poftelor? Nicidecum!

Imaginea distorsionată a femeii ideale îmi produce mult dezgust. Mă întreb câtă suferință și dezamăgire se ascunde în toate femeile care si-au vândut puritatea crezând că vor fi împlinite.Amarnic regret trebuie să fie regretul pierderii purității. Aceasta nu se dobândește a doua oara.

Am înțeles de-a lungul anilor că nu este nevoie de senzualitate pentru ca ochii cuiva să se oprească asupra ta. Am înțeles că simplitatea si puritatea gesturilor pot funcționa ca și un magnet chiar dacă nu asta intentionăm. Faptul că băieții nu te caută cu grămada la fel ca pe restul fetelor nu este un motiv de îngrijorare. O fată spirituală nu va fi niciodată ușor de abordat. Doar un băiat puternic poate intra în grația unei fete puternice.

Îți dorești o listă lungă de admiratori? Atunci pregătește-te să porți nefericirea pe umeri. Nici măcar vei putea să te căsătorești cu toți.

Trăiește impresionându-l pe Dumnezeu și îți garantez că viitorul tău soț va fi cel mai de dorit admirator al tău. Vei înțelege că un singur băiat, alături de care poți să te înfățișezi înaintea lui Dumnezeu și care se luptă cot la cot cu tine pentru puritate,îți va fi mai mult decât de-ajuns. Te avertizez de pe acum să-ți pregătești umerii pentru ca să poată purta un sac greu, greu de bucurii. Vei fi copleșită de fiecare dată când îl vei auzi rugându-L pe Dumnezeu să te înzestreze cu putere și curaj atunci când te simți depășită de situație. Îl vei recunoaște ca fiind cel mai iubitor susținător al tău. Vei știi atunci că el este cel pentru care ți-ai îngrădit cetatea, cel pentru care ai fost fidelă chiar și în momentele îndoielnice.

În tot timpul prieteniei voastre te îndemn un singur lucru: urmărește să trăiți amândoi onorandu-l pe Dumnezeu în toate circumstanțele, prin toate alegerile si gesturile voastre până în ziua căsătoriei. 

Uită de tot ceea ce promovează lumea, ești mai frumoasă și mai dorită decât toate femeile care au lăsat arma jos.Lumea nu e vrednica de tine, pregatește-te pentru Cer. 

Îţi doresc o umblare neprihănită în lumina lui Dumnezeu. 

Acest material da dovada de o adevarata maturitate in Hristos, dar si o stabilitate intr-o lume to mai instabila. Recomand acest material chiar sa fie citit tuturor adolescentelor care inca nu au ajuns la provocari si asta ca preventie, dar si tinerelor care sunt in mijlocul provocarilor, si asta ca pe un tratament. Rasplata sa iti fie deplina din partea Domnului: si cei ce vor invata pe multi sa umble in neprihanire vor stralucii ca stelele.. Daniel 12:3b.
Adăugat în 14/01/2017 de MihailCiprianMuresan
”Eu sunt a iubitului meu, si iubitul meu este al meu” Cânt.6:3
Căci...
”Cine este aceea care se iveste ca zorile, frumoasa ca luna, curata ca soarele, dar cumplita ca niste osti sub steagurile lor?” Cânt.6:10
De aceea zic Amin!
Domnul să vă binecuânteze, fetelor!
Adăugat în 15/01/2017 de marius_mihai
Statistici
  • Vizualizări: 1549
  • Favorită: 2
  • Comentarii: 2
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni