Interfața site-ului a fost îmbunătățită și mai sus vedeți săgeți care indică unde se află acum fiecare element principal de navigare și căutare.

Cantarea Cantarilor.
Autor: Ciprian Muresan  |  Album: Cantarea Cantarilor  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de MihailCiprianMuresan in 29/11/2015
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

   Eu sunt un trandafir din Saron, un crin din văi.- Cantarea Cantarilor 2:1.

   Daca pui un trandafir si un crin unul linga celalalt, fiecare din ei va scoate din pamantul in care a fost pus ceva deosebit.    Trandafirul va scoate scoate culoare si mireasma, iar crinul va scoate mireasma si culoare. Acest lucru trebuie luat  in inteles duhovnicesc de catre noi, care suntem in Hristos, in Trupul Lui, ba inca, suntem de impreuna cu Hristos ascunsi in Dumnezeu, si pastrati pentru  Hristos.

   Suntem pusi in Hristos ca sa scoatem din El mireasma si culoare, apoi de impreuna cu Hristos, suntem ascunsi in Dumnezeu ca si de acolo, sa scoatem mireasma si culoare.

   In Isus Hristos, inca mai avem dreptul sa  luam din El  mireasma de la viata la viata, dar si sange pentru curatarea pacatelor, pentru curatarea hainei. Din Dumnezeu, luam mireasma cunostintei Lui si culoarea alba a hainei ce o purtam, pentru ca sangele lui Isus a fost dus in Locul cel Preasfant. 

   Dumnezeu ne imbraca, ne da culoare hainei, si ne da mireasma. Suntem, si sunteti de mare pret in ochii lui Dumnezeu.

   Stiti cum ne priveste Isus si cum ne vede El cu ochii dragostei Lui?

   "Ca un crin în mijlocul spinilor aşa este iubita mea între fete."

   Noi nu am putea sa fim un crin  daca Dumnezeu nu ne-ar fi schimbat natura noastra nascandu-ne de sus, dar si schimband haina noastra.

 

Ciprian Muresan. Irlanda.Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 927
  • Gramatical corect
  • Fără diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni