Lumini intre... alte " lumini "
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Isusteiubeste in 14/08/2015
    12345678910 0/10 X

Lumini, lumini, lumini. Parca prea multa. Panouri publicitare, minti care mai de care mai sclipitoare, dar sa nu uitam ca si sclipirea, cand se amesteca cu praful, se sterge si magia. Lumini in baruri, in cluburi, albe, albastre, cu fum si lasere. Lumini la televizoare, lumini la chioscurile de ziare, unde, la vedere nu sunt revistele culturale. Nuuu, ziarele desucheate, cu fete care au o lumina palida...de la reflectoare si fotografi. Se vand mai ceva ca painea calda, ca deh !, incalzesc si " lumineaza" mintile tinere.
Lumini noaptea, cand la orice pas gasesti cate o alimentara maaaare. Intri in magazin: frigidere peste tot, cu bauturi care mai de care. Deasupra frigiderelor, reclame la tigari. Te apropii de vanzatoare, clipind repede pentru ca e prea multa lumina inauntru.
- Ma scuzati, doamna, dar painea unde este ?
- N-avem.
- Pai, cum asa ?
- Noi vindem ceea ce oamenii consuma cel mai mult.

Si noi, oamenii, saracii, ne lasam orbiti de tot ceea ce este o scanteie. Si Satana se preface, uneori, in lumina. Dar la astfel de lumini, li se taie curentul.
Sa nu ne lasam atrasi de astfel de " lumini" Ati auzit de pestele undita ? Pe cap are o undita care are la capat o mica lumina. Pestii mai mici si nestiutori se duc inspre ea. Dar, saracii, nu stiu ca, atunci cand sunt destul de aproape, pestele isi deschide gura si isi arata coltii.

Noi stim cum e adevarata Lumina. Ca ea nu e falsa si nici palida. Nu are vreo senzualitate in ea, nici ceva murdar. Lumina care e mai puternica decat o mie de reclame. Lumina care ridica pe cel de jos, din intuneric si noroi. Noi, care suntem mici faclii, suntem parte din Isus, adevarata Lumina. Depinde de fiecare de cine se lasa alimentat.

Oricum, adevarata " Lumina este semanata pentru cel neprihanit... " Si, prin Isus, putem fi raze catre Cer. :)

 

Sursa: libelule-in-plina-noapte.blogspot.ro

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 841
  • Gramatical corect
  • Fără diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni