Ce sunt banii?....
Autor: Ana-Maria Popescu  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de anamariapopescu in 28/01/2014
    12345678910 0/10 X

Ce sunt banii?...un instrument cu ajutorul caruia poti masura valoarea unor obiecte si din pacate a unor persoane...pe unii ii macina rau lipsa lor, pe altii ii fericeste abundenta lor...pe unii ii conduc in viata, iar altii ii stapanesc si sunt deasupra lor...unii nu pot traii fara ei, altii, nu pot ingadui sa-si risipeasca viata pentru ei...pentru unii e elementul esential, pentru altii lucru aditional, pe care l-ar inlatura din prima daca ar avea posibilitatea....

    Lista celor doua categorii poate continua la nesfarsit, dar n-are rost..pentru ca daca a ajuns in mainile tale aceste ganduri, te poti considera o exceptie...indiferent daca ai bani sau nu, tu detii Ceva ce face diferenta: pe Isus Hristos...asta nu inseamna ca nu sunt probleme, ci ca problemele tale au rezolvare la El... Daca omul a inventat banii, nu tot el ii conduce, Dumnezeu are totul in control si manageriaza totul in favoarea copiilor Sai...Abilitatea Lui de a se ingriji de tine nu depinde de economia acestei lumi.... Poti sa ai buzunarul gol si s anu vezi nici o cale de iesire, si totusi sa te bucuri pentru ca stii ca exista Cineva care te-a purtat si inca vrea sa te mai poarte pe bratele Sale! 
     Tot ce trebuie sa faci este sa te increzi in El si sa pasesti inainte, chiar daca Dumnezeu alege sa-ti raspunda in ultimul moment. Rezolvarea problemelor tale este specialitatea lui Dumnezeu!
     Tu fa posibilul si El te va surprinde cu imposibilul! Dar ar trebui sa te bucuri azi si sa-L lauzi, chiar daca nu iti ofera nimic...El merita totul!!! Nu trebuie sa-L urmezi pe Dumnezeu doar pentru ceea ce-ti poate da, urmeaza-L pentru ceea ce e ! Daca nu i-ai dat prioritatea in viata ta, e timpul s-o faci! Restabileste-ti prioritati-le si bucura-te azi! El va fi cu tine in fiecare zi!!!
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1319
  • Gramatical corect
  • Fără diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni
Ioan 20:15 „Femeie”, i-a zis Isus, „de ce plângi? Pe cine cauţi?” Ea a crezut că este grădinarul şi I-a zis: „Domnule, dacă L-ai luat, spune-mi unde L-ai pus şi mă voi duce să-L iau.”