Sa fi credincios e onoare!
Autor: Ana-Maria Popescu  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de anamariapopescu in 28/01/2014
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

Un crestin autentic e prin definitie tinta si subiectul discutiilor profunde si contradictorii despre lume si viata, a celor din jur. In fiecare zi suntem urmariti, dar nu tot timpul cu scopul de a fi urmati, ci uneori cu scopul de a se gasi in noi ceva ce ar bate in cuie ca si motivatie la refuzul unora de a crede in Dumnezeu. Biblia spune ca Dumnezeu a pus in noi chiar si gandul vesniciei, deci nu-L putem tagadui. Nu sunt oameni care sa nu creada in nimic, ci oameni care refuza sa creada si sa accepte ca exista Cineva care are in control tot Universul.

    Deaceea, menirea noastra e sa-L aratam pe Domnul in toate gesturile, gandurile, deciziile si actiunile noastre, care ne influenteaza pe noi si pe cei din jurul nostru, direct sau indirect. De multe ori, noi complicam lucrurile, avem impresia ca trebuie sa facem cine stie ce lucru spectaculos, dar trebuie sa fim doar crestini, adica urmasi ai lui Hristos, si totul se schimba de la sine, nu poti ramane acelasi om.
    Nimic din aceasta lume nu poate egala sentimentul de bucurie si implinire dat de identitatea noastra in Hristos.Putem contribui la mantuirea altora prin incurajari si vorbe intelepte, rugaciuni sau prin simpla noastra existenta. Cineva spunea ca "viata noastra e o continua predica"

    Sa fi credincios nu e o povara, ci e cea mai mare onoare si satisfactie pe care o poate avea un om; o responsabilitate cu bucurii pe masura. Alege sa fii credincios!

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1097
  • Gramatical corect
  • Fără diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni
Romani 8:11 Şi dacă Duhul Celui ce a înviat pe Isus dintre cei morţi locuieşte în voi, Cel ce a înviat pe Hristos Isus din morţi va învia şi trupurile voastre muritoare din pricina Duhului Său, care locuieşte în voi.