Plin de Duh
Autor: David Wilkerson  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de natasha80 in 06/01/2010
    12345678910 0/10 X
"Dumnezeiasca Lui putere ne-a daruit tot ce priveste viata si evlavia, prin cunoasterea Celui ce ne-a chemat prin slava si puterea Lui." (2 Petru 1:3)

Ani la rand am pretins ca sunt plin de Duh. Am marturisit ca am fost botezat cu Duhul Sfant. Am predicat ca Duhul Sfant imi da putere sa fiu martor si ma sfinteste. M-am rugat in Duhul, am vorbit cu Duhul, am mers in Duhul si-I auzeam vocea. Cred cu adevarat ca Duhul Sfant este puterea Lui Dumnezeu.

Pot sa te iau, sa te duc si sa-ti arat locul unde am fost umplut de Duh, la varsta de 8 ani. Am citit tot ce spune Scriptura despte Duhul Sfant. Si totusi in ultimul timp, m-am trezit rugandu-ma, "Cunosc eu oare cu adevarat aceasta putere incredibila ce locuieste in mine? Sau este Duhul doar o doctrina pentru mine? Sau poate Il ignor intr-un fel? Sau poate nu-I cer sa faca pentru mine ceea ce a venit El sa faca?"

Realitatea este ca, tu poti sa ai ceva foarte valoros si sa nu stii asta. Si nu poti sa te bucuri de ceea ce ai, pentru ca tu nu intelegi cat de valoros este.

Exista o istorioara despre un fermier care lucrase la ferma lui mica toata viata lui. Decenii la rand el a lucrat solul stancos, traind sarac si in final murind nemultumit. La moartea lui, ferma a fost data fiului sau. Intr-o zi, in timp ce ara, a gasit un bulgare suflat in aur. L-a evaluat si i s-a spus ca este din aur curat. La scurt timp tanarul a descoperit ca ferma era plina cu aur.Peste noapte el a devenit un om bogat. Cu toate acestea, tatal sau nu s-a putut bucura de aceasta bogatie, si totusi lucrase ferma toata viata lui.

La fel este si cu Duhul Sfant. Multi dintre noi suntem in ignoranta de ceea ce avem, de puterea ce locuieste in noi. Unii crestini traiesc toata viata gandindu-se ca au tot ce aduce Duhul Sfant, si totusi nu L-au primit in toata puterea si plinatatea Lui. El nu implineste in ei eterna lucrare pentru care El a fost trimis.
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1488
  • Export PDF: 5
  • Favorită: 1
Opțiuni