Cand toate mijloacele te parasesc
Autor: David Wilkerson  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de natasha80 in 03/05/2011
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 5 voturi

 (Devotional scris de David Wilkerson in dimineata zilei cand a plecat la Domnul, 27 aprilie. n. tr.)

 

Sa crezi cand toate resursele au esuat Ii este extraordinar de placut Lui Dumnezeu si este cel mai acceptat. Isus i-a zis lui Toma: ”pentru ca M-ai vazut, ai crezut. Ferice de cei ce n-au vazut, si au crezut!” (Ioan 20 :29) 

Binecuvantati sunt cei ce cred cand nu exista nici-o evidenta a vreunui raaspuns la rugaciune – care se incred fara sperante cand toate resursele au esuat. 

Cineva a ajuns la locul unde nu mai exista nadejde – sfarsitul sperantei – sfarsitul tuturor resurselor. Cineva drag tie este pe patul de moarte si doctorii nu-ti mai dau nici o speranta. Moartea pare inevitabila. Nu mai este speranta. Miracolul pentru care te-ai rugat nu se intampla.

Atunci vin hoardele Satanei sa-ti atace mintea cu frica si suparare, cu intrebari coplesitoare ca: “Unde este Dumnezeul tau acum? Te-ai rugat pana cand nu ti-au mai ramas lacrimi. Ai postit. Te-ai tinut de promisiunile facute. Ai avut incredere.”

 

Ganduri hulitoare iti vor fi injectate in minte: “Rugaciunea ta a esuat. Credinta te-a dezamagit. Nu-L parasi pe Dumnezeu – ci pur si simplu nu te mai increde in El. Nu se merita!”

 

Chiar si dubii in ce priveste existenta Lui Dumnezeu iti vor fi injectate in minte. Acestea au fost instrumentele lui Satan de-a lungul secolelor. Unii dintre cei mai evlaviosi barbati si femei care au trait vreodata s-au aflat sub asemenea atacuri demonice.

 

Pentru acei ce trec prin valea umbrei mortii, ascultati acest cuvant:

Plansul va tine in timpul unor nopti intunecoase si ingrozitoare – si in acel intuneric tu in curand Il vei auzi pe Tatal soptindu-ti, “Eu sunt cu tine. Nu pot sa-ti spun acum de ce, dar intr-o zi vei intelege totul. Vei vedea ca totul a fost parte din planul meu. Nu a fost un accident. Nu a fost nici-un esec din partea ta. Rezista. Lasa-ma sa te cuprind in ceasul durerii tale.”

 

Dragul meu, Dumnezeu niciodata nu a actionat in alt mod decat in bunatate si dragoste. Cand toate resursele te parasesc – dragostea Lui e acolo. Stai tare in credinta. Increde-te puternic in Cuvantul Lui. Nu exista alta nadejde in aceasta lume.

un om al unui Dumnezeu maret :)
Adăugat în 09/02/2012 de NIK.Ros
Statistici
  • Vizualizări: 2644
  • Export PDF: 5
  • Favorită: 4
  • Comentarii: 1
Opțiuni