Pacat
Autor: Denes Eunicia  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Eunicia_01 in 08/04/2020
    12345678910 0/10 X
Cum traiesti tu?
Am simtit zilele acestea o cercetare deosebita si mintea mea a inceput sa fie inundata de ganduri frumoase pe care imi doream sa le scriu dar imprejurarea in care ma aflam atunci nu mi-a permis acest lucru. Spuneam totusi in sinea mea ca daca Dumnezeu vrea sa transmita acest mesaj cuiva cu siguranta voi avea ocazia sa-l scriu.
Sunt ganduri despre pacatul din viata omului.
Ganduri despre ruinele pacatului si salvarea pe care ne-o ofera Hristos prin jertfa Lui.
Pacatul nu este un joc. Viata traita in pacat conduce spre moarte care te desparte de Dumnezeu pentru vesnicie.
Atunci cand ai tendinta de a te obisnuii cu pacatul din viata ta, e un mare semnal de alarma!
Caci odata ce nu vei mai avea remuscari atunci cand pacatuiesti, diavolul a castigat batalia lui, iar tu esti invins.
Unul din punctele care duc spre biruinta in lupta cu pacatul este oprirea oricrei alimentatii a acestuia.
Nu-ti hranii slabiciunile!
De exemplu daca stii ca ai o slabicicune pentru a viziona filme, incearca sa eviti orice sursa de internet si mai ales atunci cand esti in lipsa de ocupatie.
Cauta constant sa ai o activitate constructiva, educativa si disciplinara pentru tine insuti.
Cauta sa-l multumesti pe Dumnezeu prin actiunile tale.
Suntem oameni si asa cum relateaza Sfanta Scriptura suntem nascuti in pacat. Noi in natura aceasta pacatoasa avem tendinta de a face voia firii pamantesti, dar prin Dumnezeu trebuie sa avem o viata traita intr-un proces deplin de sfintire astfel incat moartea noastra sa nu fie in pacat.
Atunci cand lupti impreuna cu Dumnezeu afli biruinta!
In clipa in care vi inaintea lui Dumnezeu cu viata ta, cu trairile tale si cu slabiciunile tale, atunci cand vi cu durere si apasat de poveri, Dumnezeu te ridica din starea aceea apasatoare si iti reda bucuria launtrica.
Transformarea pe care o face Dumnezeu inimii tale zdrobite este un har deosebit. Dar aceasta se intampla numai atunci cand iti recunosti vina pacatului tau inaintea lui Dumnezeu, cand te simti slab si iti pare nespus de rau si tanjesti dupa o viata libera traita in Hristos.Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 243
Opțiuni
Isaia 58:11 Domnul te va călăuzi neîncetat, îţi va sătura sufletul chiar în locuri fără apă şi va da din nou putere mădularelor tale; vei fi ca o grădină bine udată, ca un izvor ale cărui ape nu seacă.