SĂ NE BIZUIM PE DUMNEZEU, CARE CUNOAȘTE TOTUL, ȘI SĂ PRIVIM FĂRĂ FRICĂ ÎNAINTE
Autor: Igor Opincă  |  Album: fara album  |  Tematica: Adevărul
Resursa adaugata de RepalovVeaceslav in 31/01/2019
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot
Ne interesează multe lucruri “ce”, “unde” și “când” în viața aceasta complicată. Măcar că n-avem toate răspunsurile, în schimb Îl cunoaștem pe Dumnezeul, Care știe totul, și ne poartă de grijă!

În Psalmul 138, cântărețul de psalmi ne vorbește despre Dumnezeul, Care nu doar cunoaște totul, dar de asemenea încă ne înconjoară cu grija Sa. David a scris: Doamne, Tu mă cercetezi de aproape şi mă cunoşti… Ştii când umblu şi când mă culc şi cunoşti toate căile mele. (Psalmii 139:1,3) Cât este de plăcut să ții minte, că Dumnezeu ne iubește cu o dragoste desăvârșită, ne înconjoară, sau este alături de noi, când suntem în drum, sau când ne culcăm. Și El foarte bine știe, ce ne așteaptă înainte. Putem să ne bizuim pe El, fără frică să privim spre viitor! În orice împrejurări din viață, El este gata să ne ofere cel mai bun ajutor!

Să ne încredem în Dumnezeu din toată inima, și să-I permitem să ne călăuzească. El nu a promis, că furtuna niciodată nu va avea loc. Cu atât mai mult, El știe cum s-o potolească! “A oprit furtuna, a adus liniştea şi valurile s-au potolit.” (Psalmii 106:29)

- Te Slăvesc, Doamne, pentru că știi totul despre mine, și despre nevoile mele, cunoști când mă așez, și când mă pornesc la drum! “Tu mă înconjori pe dinapoi şi pe dinainte şi-Ţi pui mâna peste mine.” (Psalmii 139:5) Te slăvesc, pentru prezența Ta, și pentru mâna Ta peste mine! Ajută-mă Doamne, să mă încred mai mult în Tine, și să privesc fără frică spre viitor! În numele Lui Iisus Hristos. Amin.

Traducere: Repalov Veaceslav
Autor: Igor Opincă

“Doamne Dumnezeule, multe sunt minunile şi planurile Tale pentru mine:
nimeni nu se poate asemăna cu Tine. Aş vrea să le vestesc şi să le trâmbiţez,
dar numărul lor este prea mare ca să le povestesc.” (Psalmii 40:5)
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 658
  • Favorită: 1
Opțiuni