ARUNCĂ ASUPRA DOMNULUI TOATE ÎNGRIJORĂRILE TALE (ADU LA CUNOȘTINȚA LUI DUMNEZEU, PRIN RUGĂCIUNI TOATE ÎNGRIJORĂRILE TALE)
Autor: Igor Opincă  |  Album: fara album  |  Tematica: Rugăciunea
Resursa adaugata de RepalovVeaceslav in 04/10/2018
    12345678910 0/10 X
Cu privire la îngrijorări în 1 Petru 5:6-7 ni se spune: “Smeriţi-vă dar sub mâna tare a lui Dumnezeu, pentru ca, la vremea Lui, El să vă înalţe. Şi aruncaţi asupra Lui toate îngrijorările voastre, căci El Însuşi îngrijeşte de voi”.

Pentru a lua greutatea, pe care o duci pe umeri, și s-o pui pe altcineva, este nevoie de acțiune. Anume aceasta dorește Dumnezeu de la noi, spunând despre îngrijorările noastre. În loc să ducem mai departe povara aceasta de sinestătător, El ne îndeamnă să acționăm. Aceste acțiuni nu înseamnă, să ne îngrijorăm, ci să aruncăm asupra Lui toate îngrijorările noastre. Aici nu se referă doar la acele câteva îngrijorări, pe care le socotim mai importante decât celelalte, ci TOATE ÎNGRIJORĂRILE NOASTRE. “Și aruncaţi asupra Lui toate îngrijorările voastre, căci El Însuşi îngrijeşte de voi” – zice Cuvântul.

Mai mult de atât, încă într-un pasaj se spune: “Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului şi El te va sprijini! El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit” (Psalmii 55:22).

Este evident, că problema nu este dacă Dumnezeu Se îngrijește de noi, sau dacă El dorește să ia asupra Lui toate îngrijorările noastre, ci în aceea, NE AJUNGE SMERENIE (“Smeriţi-vă dar sub mâna tare a lui Dumnezeu... și aruncaţi asupra Lui toate îngrijorările voastre”), pentru a arunca asupra Lui toate îngrijorările noastre, în așa fel cum dorește El de la noi.

Îți mulțumesc Doamne, că nu trebuie să mă îngrijorez; nu trebuie să cad în cursa fricii, pe care mi-a întins-o vrăjmașul; nu trebuie să duc toată greutatea îngrijorărilor, și poverii vieții, când Tu dorești și le poți duce în locul meu. Trebuie doar să mă smeresc, să mă aplec, să părăsesc mândria și să mă aplec sub mâna Ta, care este atât de puternică, încât poate să-mi poarte de grijă, atunci când mă îngrijorez. Mă smeresc, Doamne, sub mâna Ta cea tare și mă bizui pe purtarea Ta de grijă, izvorâtă din dragoste, în această perioadă dificilă. În numele Lui Iisus, amin.

Traducere: Repalov Veaceslav

ARUNCĂ ASUPRA DOMNULUI TOATE ÎNGRIJORĂRILE TALE
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1289
Opțiuni