(Numeri 13:33) “Apoi, am mai văzut în ea pe uriaşi, pe copiii lui Anac, care se trag din neamul uriaşilor: înaintea noastră şi faţă de ei parcă eram nişte lăcuste…”
Autor: Igor Opincă  |  Album: fara album  |  Tematica: Ascultarea
Resursa adaugata de RepalovVeaceslav in 07/01/2019
    12345678910 0/10 X

Aceste informații pe care le-au strâns cercetașii, au devenit o adevărată încercare pentru poporul Lui Israel. Această încercare i-au provocat frica de uriași.

Aceasta a fost ceva serios. Puteau să-și piardă viața din pricina aceasta. Nici pe departe nu mirosea a lapte și a miere.

Încercarea serioasă, poate să-ți amenințe viața. Cum o vom întâlni? Evreii au întâlnit-o fără credință: “O, nu, nu vom face aceasta! Acești uriași sunt prea mari pentru noi. Cum vom putea să luptăm cu ei. Pur și simplu ne vor mânca de vii.”

Tot astfel, există credincioși, care nu au trecut încercarea cu succes. Este foarte trist. Ei au cedat în fața fiecărei încercări, pe care au întâlnit-o, și acum viața lor este departe de chemarea, pe care au primit-o de la Dumnezeu.

Să fim precum Iosua, și Caleb, care au zis: “Dacă Domnul va fi binevoitor cu noi, ne va duce în ţara aceasta şi ne-o va da: este o ţară în care curge lapte şi miere” (Numeri 14:8)!

Doar datorită milei Tale, Doamne, pot merge curajos (curajoasă) înainte, și pot obține promisiunile TALE! Dă-mi îndrăzneală, pentru a nu ceda în fața “uriașilor”, care se vor întâlni în cale, ci să țin minte cât ești de măreț! În numele Lui Iisus, amin.

Traducere: Repalov Veaceslav
Autor: Igor Opincă


Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 769
Opțiuni