OARE NU ESTE ÎN ZADAR SĂ-L SLUJEȘTI PE DUMNEZEU?
Autor: Igor Opincă  |  Album: fara album  |  Tematica: Ascultarea
Resursa adaugata de RepalovVeaceslav in 25/09/2018
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

Apostolul Pavel, care până la epuizare, l-a slujit pe Dumnezeu, ne aduce aminte: “De aceea, preaiubiţii mei fraţi, fiţi tari, neclintiţi, sporiţi totdeauna în lucrul Domnului, căci ştiţi că osteneala voastră în Domnul nu este zadarnică” (1 Corinteni 15:58).

Încrezut în aceea, că Iisus Hristos a înviat cu adevărat din morți, și că credința în Hristos, nu este zadarnică (despre care a scris mai devreme apostolul, în capitolul 15), apostolul Pavel, de fapt, afirmă: “Adevărul despre înviere schimbă totul!” Ea ne dă speranță și ne îmbărbătează, ne inspiră să slujim corect, ne ajută să stăm tari în fața împrejurărilor dificile și necunoscute. De asemenea, Pavel ne spune, că osteneala noastră nu este zadarnică, din cauza învierii!

Când începi să-L slujești pe Dumnezeu, ești ispitit să crezi, că truda ta este în zadar. Vin gândurile, că slujirea ta – este un timp pierdut, este greu de spus, la ce va duce aceasta. Uneori, șovăim să facem alegerea corectă, din cauza, că nu vedem niciun rezultat. Dacă am fi știut, planul Lui Dumnezeu, ne-am fi convins, că deseori nu ne este dat să vedem roadele eforturilor noastre. Dacă credem, că Hristos a obținut victoria finală, aceasta trebuie să ne shimbe viața de zi cu zi. Disperarea, din cauza, că nu vedem roade, nu trebuie să ne abțină de la muncă. Fă binele, la care te îndeamnă Dumnezeu și care este în limitele puterii tale, și să știi, că osteneala ta, va aduce roade în veșnicii.

Dumnezeu vede, și cunoaște slujirea, pe care o faci pentru El și niciodată nu o va uita! El vă va da recompensă în cer pentru aceasta. Deoarece este un Dumnezeu credincios și drept. Îmi place cum este scris în Evrei 6:10 “Căci Dumnezeu nu este nedrept ca să uite osteneala voastră şi dragostea pe care aţi arătat-o pentru Numele Lui, voi, care aţi ajutorat şi ajutoraţi pe sfinţi.” Dumnezeu promite, că munca ta, pentru El, niciodată nu va fi în zadar!

- Dumnezeul drept! Tu – Acela, Care ai biruit moartea și îmi dai putere să mă trudesc pentru Tine, în acele vremuri, după cum mi se pare, fără roade, și fără bucurii, când nu se văd roadele, pe care le-am așteptat, și când mi se pare, că ceea ce am făcut, a dus la nimic. Îți mulțumesc pentru încurajare, că Tu vezi și cunoști totul și slujirea, pe care o fac pentru Tine, nu va fi niciodată în zadar! În numele Lui Iisus. Amin.

Traducere: Repalov Veaceslav

“Să nu obosim în facerea binelui, căci, la vremea potrivită, vom secera, dacă nu vom cădea de oboseală” (Galateni 6:9)
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 712
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni