Cartea de oaspeti, pagina 11
Semneaza si tu
cel mai bun site de resurse crestine
Domnul sa va bineuvinteze!aici poate gasi fiecare orice resursa crestina..felicitari pt site..era frumos si inainte oricum:)e cel mai bun site de resurse crestine care l-am vazut.imi place mult...gbu
Felicia | 12/03/2010
DOMNUL CU VOI
DOMNUL ISUS SA VA RASPLATEASCA TOATA OSTENEALA .SUNTETI MINUNATI . VREAU SA STITI CA IN FIECARE ZI VIZITEZ RESURSE CRESTINE SI POT SA MA INTARESC IN CREDINTA IN FIECARE ZI .DOMNUL SA VA BINECUVINTEZE.
SARDEA SIA | 11/03/2010
Pentru imbunatatirea Site-ului
Intr-adevar, dupa multa munca depusa de colectivul de redactie, Site-ul a capatat noi dimensiuni printr-un alt design si cu mai multe facilitati pentru colaboratori si cititori. Va urez puteri spirituale in continuare in via Domnului, spre slava si gloria Lui! Domnul sa va binecuvanteze si in cursul acestui an!
Flavius Laurian Duverna | 10/03/2010
Felicitari,pentru noul design.
Felicitari pentru schimbarile facute,Domnul sa va binecuvinteze in fiecare zi,sa va dea intelepciune de la El de sus,sunte-ti minunati.Binecuvantat sa fie Domnul,pentru oameni ca voi,care lucreaza cu spor in via Sa.Sanatate multa va doresc sincer,si Dumnezeu sa fie taria si sprijinul vostru in fiecare clipa.Cu dragoste sincera, frateasca va salut cu drag.(Ica Dragoi)
ica Dragoi | 06/03/2010
Mă bucur de noile modificari
Felicitari!! Domnul să va binecuvinteze! Citesc Biblia prin acest site. E foarte benefic sa citesc si cu ajutorul trimiterilor. Am ceva negative crestine. Intrucât am internet de mica viteza nu stiu cum sa vi le pun pe acest site ca si donatie daca doriti. Domnul cu voi si succes pe mai departe.
vasile buhas | 06/03/2010
Ma bucur pentru noul design!
B. Cristian | 05/03/2010
multumesc
Multumesc pentru ca m-ati ajutat de fiecare data cand am apelat la voi,pentru faptul ca existati cu ajutorul Domnului nostru Isus Hristos .El sa va binecuvanteze si sa va dea putere sa continuati. Multumesc inca o data.
Corina Mihaila | 26/02/2010
DONEAZA SI TU 1 EURO pt RESURSECRESTINE.ro !
DONEAZA SI TU 1 EURO pt RESURSECRESTINE.ro ! RESURSECRESTINE.RO este un site sustinut si intretinut de niste tineri ABSOLUT VOLUNTARI. Ei, din banii lor, platesc totul si NU PRIMESC NICIUN LEU DE NICIUNDE. Nu sunt intretinuti nici de americani, nici de nemti, nici macar de romani. Ei platesc lunar 300 Euro pentru server, bani stransi doar din zeciuiala lor. Acum, prin mila Domnului si credinciosia acestor tineri inimosi, RESURSECRESTINE.RO a ajuns cel mai vizitat site crestin roman din lume. In acest moment mai au nevoie de 150 Euro ca sa cumpere alte servere, sa poate incarca alte predici si materiale crestine pt utilizatori din lumea intreaga. Din 385.000 de vizitatori in ultimele saptamani, DOAR 8 PERSOANE AU DONAT bani pentru achizitionarea noilor echipamente, necesare stocarii mai multor materiale. DOAR 8 PERSOANE !! VREI SA FII SI TU PRINTRE CEI 8 ... ? DONEAZA SI TU 1 EURO pt RESURSECRESTINE.ro ! Atat !! Doar 1 Euro !! Dar doneaza ACUMMMMMMM, CA MAINE VEI UITA ! Ioan Ciobota
Ioan Ciobota | 19/02/2010
donatii
De aproximativ 5 saptamani administratorii site-ului resurse crestine au pus in partea de sus a primei pagini rubrica donatii si pentru prima data au dezvaluit niste lucruri stiute numai de ei.300 euro pentru intretinerea lunara a acestuia!!!Cred ca ar fi timpul sa ne aratam si noi recunoscatori, acum cand ar fi nevoie. Poate lucrul acesta i-ar incuraja mai mult decat aprecierile(mesajele) frumoase.
anonim | 19/02/2010
Biblia audio
Nu s-ar putea pune pe site Biblia audio arhivata intr-o singura arhiva. Ii foarte obositor sa downloadezi carte cu carte si la fiecare sa faci aceeasi procedura. Mersi. Dumnezeu sa va binecuvinteze pentru cea ce faceti.
Catinas Marcel | 19/02/2010
Ce mesaje explozive si ce donatii saracacioase!!!
anonim | 18/02/2010
Dincolo de cuvinte
Cind viata te pune intr-o situatie in care nu ai acces la o biserica pentru mai mult timp, un site ca acesta e cu adevarat mana cereasca. O sora pe care o stiam doar din vedere mi-a dat adresa acestui site intr-unul din putinele momente cind pot sa ajung la biserica, si sunt atit de bucuros de ceea ce a facut. E minunat, e frumos, e extraordinar sa poti sa iti oferi resursele tale, sa poti sa gasesti resurse acolo unde altfel nu ai avea unde sa gasesti. De aceea, gasesc foarte util ceea ce se intimpla pe acest site. Dincolo de cuvinte, insa, ramine ceea ce ati facut si faceti pentru noi prin intermediul acestui site. Dumnezeu sa va binecuvinteze si sa va ajute sa fiti si mai si!
Cristi Milco | 15/02/2010
Fi-ti intariti si binecuvantati de Domnul nostru,M
Domnul sa va intareasca si sa va ajute in tot ceea ce face-ti.ma bucur si va multumesc pentru acest sait.Sunt asa de multi vizitatori,si foarte putini donatori,daca am contribui fiecare cu o suma cat de mica pentru cumpararea celor patru servare,ar fi minunat si ma rog Domnului sa deschida inima si portofelul fiecarui vizitator,care simte pentru aceasta lucrare.Doamne ajuta-ne sa fim darnici,sa simtim uni cu altii,sa ne rugam unii pentru altii si in toate sa i-ti slujim Tie.Dumnezeu sa va ajute la toata echipa Resurse crestine,sa va binecuvinteze in fiecare zi,sa nu duce-ti lipsa de nimic,si sa va rasplateasca cu viata vesnica.amin
Ica Dragoi | 15/02/2010
e cel mai bun site crestin
Ma bucur ca am gasit acest site minunat. Este o adevarata binecuvantare. Dumnezeu sa va binecuvinteze pe toti care ati contribuit la crearea lui.
Daniela Mermeze | 14/02/2010
Domnul sa va binecuvinteze!
Una din ideiile mele ar fi,sa puneti pe site si niste imagini crestine!:)
Tuda Laurentiu | 13/02/2010
predicile
predicile m-au fascinat!Domnul sa va binecuvanteze!AMIN!!!
Marius Muresan | 11/02/2010
propunere
Imi place foarte mult acest site. cred ca e cel mai complet site de resurse crestine. E foarte bine structurat si usor accesibil. Mie mi-a fost de foarte mare ajutor si cred ca oricine poate gasi un raspuns la cautarile lui aici. Domnul sa va binecuvinteze pe toti cei care ati participat sau participati la aceasta lucrare. Ce as propune eu si mi s-ar parea ca ar putea fi o completare la acest site este crearea unui forum pentru discutii libere intre utilizatorii acestui site. Domnul sa fie cu voi cu toti.
Iosub Ovidiu-Stefan | 10/02/2010
minunat site ! multumesc
Ionut Coca | 10/02/2010
Pacea Domnului
Domnul sa va binecuvanteze pentru ca ati creat acest site, gasesc multe resurse crestine si de calitate, este foarte bine organizat, iar continutul este la un nivel inalt. Multumesc personal celor care se ostenesc sa adune materiale crestine care ne ajuta sa ne apropiem mai mult de Domnul. Acestea sunt adevarate marturii care ne invioreaza inimile si ne intaresc pe plan duhovnicesc. Domnul sa va ajute in continuare!
Macovei Andrei Claudiu | 06/02/2010
imi place foarte mult lucrarea pe care o faceti prin acest site.domnul sa va binecuvinteze si sa va ajute in lucrea pe care o faceti.ma incurajat mult predicile si poeziile extraordinare.
roxana hodorogea | 06/02/2010
banner_63.jpg
banner_82.png
banner_78.png
banner_91.png
Ioan 3:36 Cine crede în Fiul are viaţa veşnică, dar cine nu crede în Fiul nu va vedea viaţa, ci mânia lui Dumnezeu rămâne peste el.”