Cartea de oaspeti, pagina 6
Semneaza si tu
Multumiri aduse Domnului.
Multumiri aduse Domnului nostru Isus Cristos care este iubitor de oamenii pacatosi si care uraste pacatul, pentru Cuvintul Sau, care este pastrat in Biblie cartea de capatii a tuturor crestinilor. Multumesc pentru ca este o bucurie pentru mine sa citesc si sa ascult cuvinte de imbarbatare si predici frumoase pe site-ul dumneavoastra. Dumnezeu sa va rasplateasca pentru tot binele pe care-l faceti cu postarile crestinesti, de pe acest site. O zi buna, cu respect Gabriel.
Duşa Gabriel | 20/05/2012
mulţumire
mulţumiri Domnului pentru că existaţi, pentru că vă dă tot sprijinul şi ajutorul pentru a merge înainte pentru slava şi gloria Lui şi pentru bucuria noastră, a celor ce scriu, a celor ce caută o vorbă bună, un vers frumos, un cânt minunat sau pur şi simplu Cuvântul. Mulţumesc echipei resursecreştine pentru urările făcute. Am fost cu adevărat plăcut surprinsă pentru că aţi fost primii care m-au binecuvântat cu urarea de la mulţi ani. Încă o dată mulţumesc mult. Domnul să vă binecuvânteze în fiecare zi pe fiecare în parte şi toţi la un loc şi El să fie Cel care ne conduce pe toţi. Cu multă stimă
nanau adinuta | 09/05/2012
O comoară pentru orice creștin!
Site-ul www.resursecrestine.ro este o adevărată comoară pentru oricine vrea să-L cunoască pe Dumnezeu. Sper ca această lucrare să fie spre slava Lui până în ultima clipă a acestei lumi. Amin!
Gabriel Tudor | 09/03/2012
Domnul sa va binecuvinteze;)
Kardos Eva | 04/03/2012
Urare
O primăvară binecuvântată,multă sănătate și Dumnezeu să vă binecuvinteze.Mulțumesc că existați.Domnul cu voi,amin
Ica Dragoi | 02/03/2012
Acest site este o adevarata comoara!!!! Domnul sa va rasplateasca!!!!
Coman Denisa | 12/02/2012
FI-TI BINRCUVINTATI
MA BUCUR DE VOI ,DUMNEZEU SA VA BINECUVINTEZE, PE LINGA INCURAJAREA CE AS DORII SA VA ACORD AS VREA SA VA AJUT SI EU NUMAI SA IMI SPUNETI CU CE ...DOMNUL SA LUCREZE CU INDURARE SIMONA
sav simona | 27/01/2012
Mulțumesc că ați făcut acest sait că pe el poți găsi tot ceți trebue, Domnul să vă binicuvinteze!
Mihail Grigorivici | 18/01/2012
Multumesc
Acesta este un site cu adevarat crestin,va multumesc din tot sufletul!
Frisan Sorin | 16/01/2012
Un an nou cu Domnul
Un an nou cu multe binecuvantari de sus, cu sanatate, pace si bucurie in Duhul Sfant! Aripi de porumbel - http://dovewings.22web.net/
Adrian | 11/01/2012
dezamagit
dupa atatea laude e bine venit si un dus rece. tin sa va spun in ciuda laudelor ca sunt dezamagit de unele aspecte legate de acest site. spunem ca propovaduim cuvantul Domnului..ok sunt de acord si toata stima,dar..... Cuvantul Domnului nu e numai lauda dupa cum bine stim..cuprinde si critica,avertismente s.a nu inteleg de ce nu postati pe site toate comentariile,,de ce atata cenzura.? ne e frica de critica?? critica e buna daca o luam constructiv..de ce sa nu stie crestinul ce gandesc oamenii,cine sunteti voi sa decideti ce sa citim si ce nu... fiecare om are dreptul la replica la a lua cuvantul,este un drept dat si de constitutie,daca suntem crestini trebuie sa acceptam si criticile si parerile contra,pt ca daca nu intelegem ca nu toata lumea gandeste la fel si bagam cu pumnu pe gat anumite concepte fara dreptul la replica sa stiti ca nu asta inseamna a fi crestin..trebuie sa tratam chiar si injuriile cu dragoste in caz ca nu stiti. nu e prima data cand nu imi sunt postate pe site anumite comentarii,pt ca din cate am inteles nu corespund cu punctul de gandire al celui care a expus textul sau un subiect anume.. fratilor lumea nu asa cum vrem noi iar daca nu intelegem ca, crestinii nu sunt chiar un model pt lume ,din pacate...atunci nu vom reusi sa dam exemple celor din lume' sa fim lumina".CU CENZURA NU VOM REUSI ...si nu sunt singurul care se plange ca ,comentariile nu sunt expuse pe site.....succes in continuare cu OBTUZITATEA.
Aurel Constantin | 10/01/2012
URARE
Odata cu venira frumoaselor sarbatori de iarna va doresc ca "Dumnezeul meu sa ingrijeasca de toate trebuintele voastre, dupa bogatia Sa, in Slava, in Isus Hristos" (Filipeni 4:19, si pentru anul care vine, "...tot ce este adevarat, tot ce este vrednic de cinste, tot ce este drept, tot ce este curat, tot ce este vrednic de iubit, tot ce este vrednic de primit, orice fapta buna si orice lauda, aceea sa va insufleteasca" (Filipeni 4:8).
DISCIPLES CHRISTIAN MISION IN PRISON | 05/01/2012
Rasplata
Pentru ce faceti voi prin site-ul acesta numai Dumnezeu va poate rasplati ! Personal va multumesc ca existati si ma rog ca Domnul sa va binecuvinteze ! La multi ani !
marius | 03/01/2012
Un an nou binecuvântat!
Un an nou binecuvântat cu pace, liniște sufletească,bucurie în Duhul sfânt și împlinirea tuturor planurilor plăcute Domnului.La mulți ani!
valeria(ica) mida(dragoi) | 02/01/2012
urari
Un salut vreau sa va trimit si eu cu dorinta ca sa va binecuvinteze Dumnezeu si in noul an ca sa fiti tot asa la inaltime si sa faceti totul spre slava Domnului.
Mia Radu | 17/12/2011
Binecuvantare
Domnul sa va binecuvinteze si sa va daruiasca multa pace ,El sa va inspire in tot ce faceti !!!!!!
Lucheniuc Mihai | 12/12/2011
binecuvantare
Domnul sa va binecuvanteze in continuare pe toata echipa care lucreaza la acest site!Sunteti cu adevarat o binecuvantare de la Dumnezeu pentru toti care vor sa ia aminte .Domnul sa va dea biruinta in continuare,amin!
Maria | 02/12/2011
eu as vrea sa pot intelege ce plan are dumnezeu pentru noi,eu sunt un om foarte pacatos si nu stiu cum sa scap de aceste deprinderi rele.eu lucrezi chelner in clubul sportiv sheriff,moldova, tiraspol.si eu in toate zilele in timp de 7 ani vad cum se compoarta toti sportivii si cum ei isi traesc viata lor formidabila din partea lor de vedere,dar si eu multe ori esiam cu ei prin oras si imi placea cu ei,fete,bauturi s.a.dar acum eu mam insurat si nu put sa inteleg,dece daca imi iubesc sotia si sunt cuia fericit,tot ma trage la ceia ce a fost inainte si uneori ma uit si la alte femei.nustiu cum sa ma lupt cu totul ce ma inconjoara.sper ca-mi veti da vriun raspuns
gindea alexei | 24/11/2011
as vrea sa aflu mai mult despre dumnezeu
gindea alexei | 23/11/2011
Mulțumesc echipei resursecreștine.ro
Vă mulțumesc pentru urările frumoase de ziua mea,și vă doresc și eu mulți ani fericiți cu bunul Dumnezeu,în fiecare zi să aveți biruință cu El.
valeria(ica) mida(dragoi) | 05/10/2011
banner_63.jpg
banner_91.png
banner_89.png
vrei-sa-te-implici.png