Cartea de oaspeti, pagina 7
Semneaza si tu
binecuvantare
cu lacrimi inca in ochi,ascultand marturia sorei ana cost,scriu aceste randuri tuturor celor care sant copiii Domnului si doresc sa ramana credinciosi Celui Preaanalt,ca doar El poate sa ierte,sa mangaie,sa ridice,sa invie ,sa vindece si sa mantuiasca ce era pierdut.Slava domnului Isus Hristos.Domnul Isus sa va binecuvanteze pe toti.Purtati-ma si pe mine in rugaciune ,ca am mare nevoie.Saptamana viitoare voi avea o operatie,rugati-va Domnului Isus sa-mi dea biruinta.pace sfanta.sora rita.nürnberg,germania.
rita | 29/09/2011
rugaciune
Poate ca nu e cel mai potrivit loc pt ceea ce eu am pe inima dar va rog din toata inima pt toti aceeia care vizionati acest site Va rog din adincul inimii sa ne sprijiniti in rugaciune Pt un barbat de 42 de ani a carui vise sau spulberat sapt trecuta cind doctorii iau dat de veste ca pt el nu mai exista nici o sansa Noi care il cunoastem pe Dzeu stim ca Viata si Moartea sint in mina lui Dzeu De aceea va rog rugativa si nu numai atit anuntati si in bisericile din care facetii parte Va multumim Fiti Binecuvintatii
liliana achim | 23/09/2011
Felicitari
Vreau sa va felicit: 1. Pentru site in sine. 2. Pentru designul simplu si curat. 3. Pt ca nu puneti publicitate aiurea, e greu fara e adevarat. 4. Pentru dedicarea voastra. 5. Pentru munca imensa din spatele paginii. Fiti binecuvantati.
Teo Gavril | 08/09/2011
Mulțumesc că existați
Dumnezeu fie sprijinul vostru,El să vă binecuvinteze și în fiecare zi să vă dea bucuria Lui.Fi-ți binecuvântați toată echipa,amin.
Ica Drăgoi | 02/09/2011
Buna!Sunt Eugenia si locuiesc in Irlanda si imi place f.mult site-ul d-voastra ,dar am incercat de cateva ori sa creez un cont dar nu reusesc,ati putea sa-mi spuneti ce sa fac?
Bulugea Eugenia Dorina | 25/08/2011
curind vine domnul
Stau si ma intreb cit de sinceri sunt ce ice scriu pe acest site! Oricum slava domnului pt tot ca avem de invatat. Domnul sa va dea har mai departe si nu uitati: EL VINE CURIND SI TE VA PUNE IN FATA CELOR SCRISE DE TINE PE ACEST SITE! IN REST DOAMNE DA HAR TUTUROR. AMIN
hirtie cristian | 13/08/2011
binecuvantare
Fiți binecuvântati de Domnul pentru lucrarea frumoasă pe care o desfasurati prin intermediul acestui site.
florut daniela | 12/08/2011
credinta
Va doresc tuturor ca Dumnezeul nadejdii sa va umple de toata bucuria si pacea pe care le da credinta, iar astfel Duhul Sfant sa va umple de nadejde. Ajutorul nostru sa fie doar in Numele Domnului care a facut cerul si pamantul, prin Mantuitorul.
corina | 04/08/2011
Dragoste
Fie Ca Dragostea Dumnezu Sa Se Reverse Din Inimile Noastre Tot Mereu Ca Si Altin Sa Caute Aceasta Dragoste Datatoare De Viata
Rica Florea | 15/07/2011
pace
pace Domnul sa va binecv in tot ce faceti sunt matariale ff frumoase cei care doriti negative etc puteti intra pe id asta credintadreaptaradio am filme crestine
elena | 10/07/2011
Pace şi binecuvântare
Urări de bine,multă sănătate şi putere de muncă în via Domnului.Dumnezeu sa va binecuvinteze şi să vă dea izbândă în tot ceea ce faceţi.Mulţumesc că existaţi.
Ica Dragoi | 07/07/2011
multumire si binecuvantare
binecuvantati sa fiti toti cei implicati in lucrarea acestui site. este o mare bucurie sa lucrezi cu copilasii, stiind si versuri si melodie. este o mare binefacere si fiecare veti primi rasplata si cununa Domnului. Amin. Va imbratisez pe toti . GBU
ADINA | 09/06/2011
Vreau sa multumesc echipei care a desemnat marturia mea ca fiind castigatoare.Sa fiti Binecuvantati
admena ampoitan | 03/05/2011
Domnul sa va binecuvinteze pe toti
Pasat Alina | 02/05/2011
mesaj
fiti binecuvintati cu totii.
boca luminita | 29/04/2011
multumiri
DE ACI IMI PRINTEZ TEXTELE DE CINTARI SI APOI LE CINT LA MAMA MEA LA TARA DE UNDE PROVIN EU .AM VOCE DAR E NELUCRATA ..E DOAR DE LA D L ..INSA Ptr ce VREU Eu E OK ..DOAR SA ALUD PE DL ..ATIT ..SI DE ACIcI IMI IAU CINTARILE LUI PUIU CHIBICI DE EXEMPLU ..AZI AM PRINTAT,, LAUDA MEA E PTR IMPARATUL ..MULTUMESC CA AM DE UNDE PRINTA ..fiti tari in lucrare ..
ica sarbu | 28/03/2011
vreau sa cint ajutatima
am dorinta sa cint de cind sint mica e visul meu si vreau sa fie implinit.sa fiu si eu ca gabi ilulla ce cinta atit de frumos dar nu am posibilitati si trebue cineva care cunoaste in muzica va rog ajutatima sa cint domnul sa va bine cuvinteze
SAJIN | 21/03/2011
..Vrea sa va multumesc si va spun sunteti SUPERI.....Ajutatima si rugativa si pentru familia mea sa venim la Domnul. Va multumesc si Domnul Binecuvinteze!!!!!
Ciubotaru Dorina | 10/03/2011
Multumim Domnului pentru voi.
Tot ce contine acest site ne este de un real folos in lucrarea pe care o facem. Va multumim ca slujiti Domnului si noua , cei care ne inspiram din poezii, predici, maxime, marturii, cintari.....sunteti o BINECUVINTARE MARE ! Rugaciunea noastra este sa mai dea Domnul Dumnezeu zile de Har ca sa mai putem lucra pentru El. Fiti binecuvintat !
Ana | 21/02/2011
creeaza cont
de cateva zile nu mi este acceptat codul de securitate nu pot intelege cum se procedeaza
Florinel | 18/02/2011
banner_63.jpg
banner_54.png
banner_87.png
banner_67.png