Motive de multumire
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de CociorvanSami in 10/12/2010
    12345678910 0/10 X

Motive de multumire

In fiecare sarbatoare a Multumirii (Thanksgiving) crestini după Evanghelie din toate parțile Americii converg spre adunarea din Fullerton, California. Ne bucuram si noi de prezenta lor si-i invitam sa vina cu Cuvantul si la Bethel.

Seara aceasta de Vineri 26 Noiembrie 2010, ne-au vizitat doi favoriți ai mei: Eugen Nedelcu și Șerban Constantinescu. I-a adus cu mașina familia fratelui ouatu, cu care ne bucurăm să stăm în același oraș.

A fost o seară de har! După ce fratele Nedelcu ne-a îndemnat să mulțumim prin evlavie, ațteptând fericita noastră nădejde, fratele Șerban Constantinescu ne-a invitat la capitolul 8 din Romani.

In treacat insa ne-a aratat ca in Psalmul 136, acolo unde in romaneste este „Laudati“, in limba engleza este „Multumiti“. Termenul se poate traduce si asa si asa, semnaland ca multumirea adevarata este cea mai inalta forma de lauda la adresa lui Dumnezeu.

După ce a glumit puți despre un întreit termen folosit de mine pe Internet: pente-baptisto-crestini după Evanghelie, fratele a spus că expresia merită toată atenția și prețuirea.

Ne-a vorbit apoi despre alte două exprimări întreite din capitolul 8 al epistolei către Romani.

A. Trilogia expresiei „nicio“
„nicio condamnare“ – v.1
„nicio pâră“ – v. 33
„nicio despărțire“ – v.35

B. Trilogia „tuturor lucrurilor“
„toate lucrurile lucrează âmpreună“ – v. 28
„toate lucrurile sunt ale noastre“ – v.32
„toate lucrurile“ ne demonstrează biruința“ – v.37

Doamne, frumos a mai fost!
Sî ști că nu mai ești osândit pentru nimic, că nimeni nu te poate pârî și că nimic nu te poate despărți de Christos! Aleluia!



Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
Opțiuni