Luptând in echipa Domnului.
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Credință
Resursa adaugata de andreiradu91 in 22/05/2015
    12345678910 0/10 X

      Ascultare, supunere, acțiune= credință

      Dumnezeu ne este dat ca si tată, prieten, invațător, dar și ca soldat și general in armata Sa. Dumnezeu știe să fie și ultimul, dar si primul in viețile noastre. El este Dumnezeu și pe primul loc, și pe ultimul loc. Dumnezeu ne spală picioarele, vindecă inimile, insă ne este și conducător, un luptător desăvârșit.  Așa cum se observă în acest pasaj legătura dintre David și Dumnezeu, David nu lua decizii dacă Dumnezeu nu îngăduia. El era supus Domnului Lui Îi declară victoriile, cu El se sfătuiește.

Secretul succesului in credință este supunerea victoriilor Domnului Isus așa cum este prezentat in versetul 11! Căci in lupta spirituală credința este defapt pocăința in acțiune. Si continuând cu versetul 12 observăm o acțiune a lui David..arderea idolilor filistenilor! Cred că acest fapt se poate interpreta și in viețiile noastre.

Arderea in foc a idolilor, nu doar dărâmarea lor se face prin voință proprie, împreună cu Dumnezeu pentru ca distrugerea lor să fie cât mai eficientă. Arderea lor permite lui Dumnezeu să treacă de prima linie, de oricare lege, pentru că in dreptatea Sa, El va aduce victoria. Noi, cei care suntem numiți fii Săi trebuie să indepărtăm ceea ce urăște Dumnezeu, nu Să-I cerem sa facă El asta, Dumnezeu vrea luptători, nu lași. Cât de minunat este să fii in armata Domnului Isus, să rupi tăcerea și să audă oamenii despre minunatul nostru Dumnezeu! Slavă Lui in veci! 

Sacrificând ceea ce ne place nouă mai mult, sau ce ne împiedică in relația cu Dumnezeu aduce liniște și pace, dezvoltă un simț fin al sufletului care ajută sa fim mai bine conectați cu Isus așa cum este prezentat in versetul 15.

În concluzie, armata diavolului aduce și lasă idoli ca să ne distragă atenția, obiecte sau orice fel de idoli în toată splendoarea lor, doar ca să ne mai atace din nou. Sfârșitul bătăliei este în favoarea noastră atunci când facem cum poruncește Dumnezeu până la capăt. Nu în cele din urmă Dumnezeu va face de cunoscut pe credinciosul Său și înaintea oamenilor, dar si a demonilor.  Slavă Domnului că ne învață cum să luptăm împreună cu El !!

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 2076
  • Descărcări: 2
  • Export PDF: 4
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni