Ce se întâmplã când ești mușcat de Șarpe?
Autor: Lucian Canalos  |  Album: fara album  |  Tematica: Atenționări și sfaturi
Resursa adaugata de Lucian28 in 04/12/2021
    12345678910 9/10 X
Media 9 din 1 vot
Referințe

Ce se intampla cand esti muscat de Sarpe?

1 Poti fi amagit de sarpe. - Eva - 2 Cor 11:3 

Dar mă tem ca, după cum şarpele* a amăgit pe Eva cu şiretlicul lui, tot aşa şi gîndurile voastre să nu se strice** dela curăţia şi credincioşia care este faţă de Hristos. ( Si tu poti sa fi muscat de sarpe prin amagire atunci cand nu Stai in Adevar.

2 Poti fi Umflat - de Mandrie ca Necabudentar - Daniel 4:37

Acum, eu, Nebucadneţar, laud, înalţ şi slăvesc pe Împăratul cerurilor, căci toate* lucrările Lui sînt adevărate, toate căile Lui sînt drepte, şi El poate** să smerească pe ceice umblă cu mîndrie! “( si tu Poti fi muscat de sarpe prin momeala Mandriei - 1 Tim 6:3,4 ) 

Dacă învaţă* cineva pe oameni învăţătură deosebită, şi nu** se ţine de cuvintele sănătoase ale Domnului nostru Isus Hristos şi† de învăţătura care duce la evlavie, este plin de mîndrie, şi nu ştie nimic*: ba încă are boala cercetărilor fără rost** şi a certurilor de cuvinte, din cari se naşte pizma, certurile, clevetirile, bănuielile rele, zădarnicile ciocniri de vorbe* ale oamenilor** stricaţi la minte, lipsiţi de  adevar si care Cred ca evlavia Este un Izvor de castig. Deci cand Ai fost muscat de mandrie, ea ati Aduce pieirea.

3 Poti sa ati pierzi vederea - Ca Samson - Judecatori 16:6,17, 18 -21.

Dalila a zis lui Samson: „Spune-mi, te rog, de unde-ţi vine puterea ta cea mare, şi cu ce ar trebui să fii legat ca să fii biruit“. şi-a deschis* toată inima faţă de ea, şi i-a zis: „Briciul** n’a trecut peste capul meu, pentrucă sînt închinat Domnului din pîntecele maicii mele. Dacă aş fi ras, puterea m’ar părăsi, aş slăbi, şi aş fi ca orice alt om“. Ea la Adormit pe Genunchi Ei. Si chemand un om a Ras cele 7 suvite de pe capul lui Samson, si a inceput astfel sal slabeasca. El sia pierdut puterea. Atunci ea a zis Filisteni Sunt asupra ta, Samson! Si El sa trezit din somn si a zis: voi face ca si mai inainte si Ma voi scutura. Nu stia ca Domnul se departase de El. Filisteni L au apucat si iau scos ochi; ( Poti fi si tu inchinat Domnului si sa ai puterea de a Face semne si Minuni cum a facut Dumnezeu si cu Samson, dar sa fi Atent ca si tu Poti sa ati pierzi vederea, ca sa fi orb si sa umbli basbaind prin intuneric si sa nu sti incotro sa mergi, findca sarpele  Ti a adus Ura fata de aproapele tau.

4 Poti sa îti pierzi mintile - prin Duhul de Curvie - Osea. 4:11,12.

Curvia, vinul şi mustul iau minţile* omului. Poporul Meu îşi întreabă lemnul* lui, şi toiagul lui îi prooroceşte; căci duhul curviei** îi duce în rătăcire, şi sînt necredincioşi Dumnezeului lor. ( poate sarpele sa te momeasca si pe Tine cu Acest duh de curvie. Matei 5:28,29 

Dar Eu vă spun că ori şi cine se uită* la o femeie, ca s’o poftească, a şi preacurvit cu ea în inima lui. Dacă* deci ochiul tău cel drept te face să cazi în păcat, scoate-l** şi leapădă-l dela tine; căci este spre folosul tău să piară unul din mădularele tale, şi să nu-ţi fie aruncat tot trupul în gheenă.

5 Poate Infecta trupul tau - cu Lepra lui Gheazi - 2 Împarati 5:20.

Dar Elisei ia zis: oare n-a fost duhul meu cu Când lăsați omul acela calul și a venit înaintea ta? Este oare acum vremea de luat argint haine măslini vii oi boi, robi și roabe?

Lepra lui Naman se va lipii de tine și de sămânță ta pentru totdeauna, Și Cheazi a ieșit dinaintea lui Elisei plin de lepra, alb ca zăpada. ( poți fi și tu afectat de aceasta Lepra de către șarpe. Oprestete pana nu e târziu caută împărăția lui Dumnezeu.) 

6 POTI SA MORI - neascultarea aduce moartea  (Spiritual) - Numeri 21:4-6 

Au* plecat de la muntele Hor pe drumul care duce spre Marea Roşie, ca să** ocolească ţara Edomului. Poporul şi-a perdut răbdarea pe drum

şi a vorbit* împotriva lui Dumnezeu şi împotriva lui Moise: „Pentru** ce ne-aţi scos din Egipt, ca să murim în pustie? Căci nu este nici pîne, nici apă, şi ni s’a scîrbit† sufletul de această hrană proastă. “Atunci Domnul* a trimes împotriva poporului nişte** şerpi înfocaţi, cari au muşcat poporul, aşa încît au murit mulţi oameni în Israel. ( poți fi și tu mușcat de șarpe când ați pierzi răbdarea in Biserica când vine rândul tău sa predici sau sa Cânți  În care apoi te împotrivești lucrătorului a lui Dumnezeu tot așa și Israel au ispitit pe domnul - 1 cor 10:8-12.

Să nu ispitim pe Domnul, cum L-au ispitit unii* din ei, cari au** pierit prin şerpi. Să nu cîrtiţi, cum au cîrtit unii* din ei, cari au** fost nimiciţi de Nimicitorul†. Astfel dar, cine* crede că stă în picioare, să ia seama să nu cadă.

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 2816
  • Export PDF: 3
  • Favorită: 1
Opțiuni