5 Pãcate pe care le Urãste Isus
Autor: Lucian Canalos  |  Album: fara album  |  Tematica: Păcatul
Resursa adaugata de Lucian28 in 03/12/2021
    12345678910 0/10 X
Referințe

                              Cele 5 Pãcate pe  care le urãste Isus.

1 Fãtãrnicia 

A fi fățarnic înseamnă a oferi altora impresia cã suntem mai sfinți de cât suntem de fapt, Isus a zis vai de voi Fãtarnicilor de 7 ori in Matei cap 23. pe exterior când îi vedeai spuneai n-o ăștia da pocãiti cunoșteau bine Scriptura posteau se Rugau si dãdeau zeciuialã din veniturile lor. Dar toate acestea le făceau sã fie vãzuti de Lume de popor. Mt 23:5? Îmi place cã Isus se uitã in mod special în interior si când le vede le spune, 23:25 citim si 26. Mai adânc 27,28 citim.

2  Mândria Spiritualã.

Mândria spirituală este păcatul cel mai frecvent întâlnit  în rândul celor care urmãresc Sfințenia. Cu toți cunoaștem pilda Fariseului care Disprețuia pe alți chiar si în Rugãciunea sa Luca 18. Mândria spirituală este cea care îi face pe credincioși sã judece tot timpul alți credincioși. Fariseu se vedea mai bun ca vameșul.

3 Necurãtia.

Necurãtia intrã in mod normal in viata noastrã prin ochii si urechile noastre. Cine cautã sa fie curat înaintea lui Dumnezeu trebuie sa fie atent la ce vede si ce aude   Eva  pomul la văzut. Isaia 1:16 

4 indiferenta fatã de nevoia umanã.

Isus a fost mânios când conducătorii sinagogii nu au vrut ca el să vindece un om doar pentru că era ziua sabatului el a fost profund tulburat de indiferența lor față de nevoia umană Marcu 3:5.

Nouã ne se poruncește sã facem bine oamenilor în special Copiilor lui Dumnezeu. Gălateni 6:9 10. Cei ce nu fac bine vor merge in pedeapsa vesnicã Mt 25:41-46. Omul bogat a mers in iad PNT cã nu-i pãsa de FR sãu Lazãr, preotul si lovitul din pilda bunului samaritean nu au arãtat milă fatã de FRatele Lor. Iacov 2:15,16  Iacov 2:13.

5 necredința.

Si fără credințã este cu neputintã sã fim plãcuti înaintea Lui Dumnezeu.

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1127
  • Export PDF: 2
Opțiuni