Cele 5 Iubiri Interzise
Autor: Lucian Canalos  |  Album: Iubestel pe Dumnezeu  |  Tematica: Asigurare
Resursa adaugata de Lucian28 in 02/12/2021
    12345678910 0/10 X
Referințe

                Cele cinci iubiri interzise... . .

1 iubirea întunericului... . . ioan 3:17-21 oameni au iubit mai mult întunericul decât Lumina. Întunericul DIN Punct de vedere spiritual reprezintă păcatul. Învățăm de la o floare numită laleaua. oamenii de știință spun despre această floare că la orele șase dimineața Cand rãsare sorele ea îsi Deschide petalele, iar noaptea pe la orele 19:00 Când apune întunericul ia își închide petalele. Totdeauna atunci când apune întunericul trebuie să ne închidem și noi inima să nu-l primim în viața noastră și atunci când rãsare  soarele sa ne deschidem inimilie sã Primim lumina in Viata noastrã.
2 iubirea Minciuni.
de ce sã nu iubim Minciuna?
1 Pentru cã Apocalipsa 22 cu versetul 15 spune că afară sunt mincinoși și toți care iubesc minciuna.

2 pentru că în Ioan capitolul opt versetul 44 spune că tatăl minciunii este diavolul.

3 pentru că poți să mori ca anania și Safira faptele apostolilor capitolul 5:3-5.
3 iubirea de bani.
Evei 13:5 sã nu Firi iubitor de bani. Si 1 Tim 6:10 bani Sunt radãcina tuturor relelor. Și mulți care au umblat după bani sau străpuns singur cu multe chinuri și au rătăcit de la credință.

4 Iubirea Cu Vorba~&,"&~

1 ioan 3:18 Copilașilor să nu fiți iubitori doar cu vorba și cu fapta și adevărul. Petru a zis lui Iisus toată viața te voi urma chiar și până la moarte și într-o curte a început să spună nu-l cunosc sa lepădat. Iubirea numa Cu vorba.
5 Iubirea de Lume.

1 ioan 2.15-17. Să nu iubiți lumea nici lucrurile din lume că dacă iubești cineva lumea dragostea tatălui nu este în el.
inchiere: Iubește pe Dumnezeu iubește biserica iubește părtășia iubește cuvântul lui Dumnezeu iubește rugăciunea și vei fi un om fericit.

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1503
  • Export PDF: 3
Opțiuni