Interfața site-ului a fost îmbunătățită și mai sus vedeți săgeți care indică unde se află acum fiecare element principal de navigare și căutare.

Credinta
Autor: Daniel Cioaba  |  Album: fara album  |  Tematica: Credinta
Resursa adaugata de danyelc in 14/05/2019
    12345678910 0/10 X
Referințe

 

        CREDINŢA

 

     “Tot ce veţi cere cu credinţă prin rugăciune, ve-ti primi

                                                                                   MATEI 21:22

           Un verset ce nu are replică

  Domnul nostru Isus Hristos evidenţiază răspunsul pe care noi îl aşteptăm zi de zi la rugăciunile înălţate spre El

  CREDINŢA =  Faptul de a crede în adevărul unui lucru; convingere despre existenţa Lui Dumnezeu; marturisire a acestei convingeri; certitudine.

      Noi cum stăm la acest capitol? - Avem  CREDINŢA necesară şi totală pentru a primi răspunsul la rugăciunile noastre?   Evident Domnul ne precizează faptul că prin CREDINŢĂ vom primi!

     CREDINŢA izvorăşte din adâncul inimii situată împreună cu dragostea şi iubirea faţă de Domnul. Să răscolim acest interior al nostru pentru a scoate la lumină acest aspect plăcut, fiecare dintre noi îl are. Dumnezeu ne-a dat fiecăruia dintre noi puterea dragostei, a iubirii  si i mplicit a credinţei. Totul depinde cum le folosim.

  Vorbind despre credintă în acest context, nu trebuie s-o marginalizăm doar la credinta abstractăm aflată la nivelul intelectului ci CREDINTA  PRACTICĂ care se materializează prin  SUPUNERE.

   “Luaţi toată armura Lui Dumnezeu!”   Efeseni 6:13

   Frati, surori, copii si dragi cititori nu vă lăsati coplesiti de necazuri si probleme haide-ţi să accentuăm acest har al Domnului împreună; prin rugăciune cu CREDINŢĂ sinceră în inimile noastre

 Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 113
Opțiuni
Versetul zilei
Şi dacă nu găsiţi cu cale să slujiţi Domnului, alegeţi astăzi cui vreţi să slujiţi: sau dumnezeilor cărora le slujeau părinţii voştri dincolo de râu, sau dumnezeilor amoriţilor, în a căror ţară locuiţi. Cât despre mine, eu şi casa mea vom sluji Domnului.”
Iosua 24:15
Pune-l pe pagina ta