La crucea lui Hristos .. !!
Autor: Loghin Daniel Gabriel  |  Album: Numai prin Harul lui Isus  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Ingeras in 19/07/2012
    12345678910 0/10 X

Omul nu este altceva decat un pumn de tarana .. Ceea ce il face pe om valoros este inima si ceea ce este in inima lui . Cuvintele care ies din gura lui vin din adancul sufletului sau .. Un om bun scoate cuvinte frumoase pe gura lui pe cand un om rau scoate lucruri urate din gura lui iar ceea ce rosteste omul vine din inima lui .. Vedeti voi , Dumnezeu a creat acest univers in cele mai mici detalii , a creat animalele si a creat si omul ...

In fiecare dimineata omul vorbea cu Dumnezeu in racoarea diminetii . Relatia dintre Dumnezeu si om a fost foarte stransa pana la un moment dat , cand intr`o zi , totul s`a stricat . Din acea zi a intrat pacatul in lume . Ei bine , imaginati`va cum era lumea inainte ca pacatul sa intre in ea iar apoi imaginati`va cum a fost lumea dupa ce a intrat pacatul . Asa de mare este diferenta dintre cele doua imagini . Dar solutia era la Dumnezeu ..

El a vrut sa indrepte lucrurile si sa faca posibila acea relatie care era intre El si Adam , asa ca Isus Hristos , singurul Sau Fiu a venit in lumea aceasta murdara si plina de virusul pacatului . Cu haina Sa alba a umblat pe drumurile intunecate ale lumii si bineinteles ca a iesit in evidenta oriunde mergea . Diferenta dintre un om obisnuit si Isus era enorm de mare ..

Era sfant , bland , plin de mila , bogat in bunatate , intelept , iertator , iubitor , era Isus .. singurul om sfant care a trait pe acest pamant . Ochii Lui erau plini de bunatate . Scopul Lui era bine definit inca de la inceput . Stia ca trebuie sa moara pe cruce pentru lumea aceasta .. pentru fiecare om in parte . Realizezi cu adevarat ceea ce a facut Isus pentru tine ? Iti dai seama ca tu trebuia sa mori pentru pacatul tau ?

Ei bine , El a murit in locul meu si in locul tau , pentru ca noi , tu si eu sa fim salvati . Haina noastra poate straluci din nou . Viata mea si viata ta poate fi din nou dupa placul lui Dumnezeu , relatia dintre El si noi poate fi asa cum a fost la inceputul inceputurilor . O armonie perfecta intre om si Dumnezeu . Salvarea , crucea , cuiele , coroana de spini si mormantul sunt lucruri reale , nicidecum un basm sau o legenda . Acesta este un adevar adevarat ..

Isus a murit pentru tine , pentru mine , pentru noi .. L`a costat viata pentru salvarea noastra . Noi ce facem pentru El ? Cel mai de pret cadou este inima noastra .. Trebuie sa ne predam inima , viata , trairea , gandirea , imaginatia , dorintele , nevoile si toate celelalte lucruri in mana Lui si sunt convins ca El va purta de grija . Vom avea o viata frumoasa , o viata cu un tel bine definit .. CERUL .. O vesnicie petrecuta cu El .. !!

Durerea , lacrima , tristetea , ingrijorarea , toate acestea nu vor mai exista . Nu stiu ce e in mintea ta sau la ce te gandesti chiar acum . Imagineaza`ti cat a suferit El pentru tine . Batjocorit , chinuit , dispretuit , lovit , scuipat , toate acestea Le`a luat asupra Lui pentru ca tu sa ai parte de viata vesnica . Nu sta nepasator la aceste lucruri . Gandeste`te bine carui stapan slujesti . Nu te insela singur crezand ca poti sluji la doi stapani . Ooo nu .. !! Nu se poate .

La crucea lui Hristos .. ai trecut oare pe acolo ? Daca nu , te sfatuiesc sa o faci . Dupa aceasta experienta sigur nu vei ramanea la fel . Eu am fost la crucea lui Hristos si numele meu era scris pe crucea Lui . Da , a murit si a inviat pentru mine , pentru tine .. Dumnezeu exista , cerul exista , iadul exista , raiul exista , toate aceste lucruri sunt reale . Nu uita ca nu traiesti un basm . Traiesti o realitate . Te indemn sa faci aceasta calatorie .. La crucea lui Hristos .. !! Domnul Isus sa ve binecuvanteze pe toti .. AMIN .. !!

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 2419
  • Export PDF: 1
Opțiuni