Cautati pe Domnul din toata inima .. !!
Autor: Loghin Daniel Gabriel  |  Album: Suflet pentru Dumnezeu  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Ingeras in 19/06/2012
    12345678910 0/10 X

Isaia 55:6 „ Cautati pe Domnul cata vreme se poate gasi ; chemati`L , cata vreme este aproape .
„ CAUTATI PE DOMNUL .. ” striga azi Duhul Sfant in biserici prin gura proorocilor .. !! Si am auzit multe marturisiri ale fratilor , ca Domnul vorbeste bisericilor ca vrea sa`L cautam mai mult , sa ne apropiem si mai mult de El si sa ne lipim inima de Domnul .. !! Marti seara Dumnezeu m`a trimis la o sora bolnava si vaduva la rugaciune .. !! Planul meu era sa fac o plimbare de seara prin oras si sa ma duc apoi acasa , dar Domnul avea un alt plan cu mine .. !! Am avut o seara , cum rar va puteti imagina .. !! O seara in care Dumnezeu s`a coborat prin Duhul Sfant sa imi vorbeasca .. !! Am simtit cum toata fiinta mea se topeste in prezenta Sfinteniei Sale . Inima mea era plina de bucurie si lacrimi de fericire curgeau pe obrazul meu .. !! Ce vreau sa scot in evidenta cu aceasta seara petrecuta in rugaciune , este ceea ce Dumnezeu ne cere noua tuturor ..  sa`L cautam , sa ne sfintim , sa fim lumini .. !! Si El promite ca in masura in care noi ne vom apropia de El , asa va lucra in viata noastra . Mie personal Domnul mi`a spus ca ma va trece prin incercari , DAR .. va fi cu mine si nici o clipa nu ma va parasi .. !! Planul Sau cu mine e minunat , si Domnul are un plan si cu tine drag cititor .. !!
Dumnezeu iubeste fiinta ta mai mult ca orice .. !! Dumnezeu te vrea cu gelozie pentru EL .. !! Apropie`te de El , cata vreme este aproape de tine .. !! Intinde`I mana , si El te va lua pe bratele Lui .. !! Nici o clipa nu te va parasi , pentru ca ceea ce EL promite , implineste si duce la bun sfarsit .. !! El este Acelasi , ieri , azi si in veac .. !! Nu ai vrea si tu sa fii a Lui pentru vesnicii ?? Lumea si poftele – TREC , dar Cuvantul Domnului ramane in veac , si azi mai mult ca oricand , CUVANTUL ESTE VIU SI LUCRATOR , si vrea sa schimbe si viata ta .. !!
Lipeste`ti inima de Domnul .. !! Alege sa traiesti pentru EL , fiecare bataie a inimii tale sa fie pentru Creatorul tau .. !! Nu uita ca fiecare picatura de sange ce a curs pe Golgota , a fost pentru tine si pentru mine .. !! Fiecare lovitura de bici , piroanele din palmele Lui , au fost pentru ca te iubeste cu o dragoste Divina .. !! Crucea de pe umerii Lui , a fost purtata si pentru tine , ca poverile si problemele tale sa fie mai usor de purtat .. !!
OARE NU MERITA DUMNEZEU SA NE ALIPIM CU TOATA FIINTA DE EL , CAND A DAT PENTRU NOI SINGURUL FIU AL SAU ???

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 3192
  • Export PDF: 1
Opțiuni