Caracterul Lui Dumnezeu
Autor: Sandor Daniel Mircea  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Adaugata in 25/07/2007
    12345678910 0/10 X
Mai intii de toate vreau sa va salut frati si surori in Hristos, pacea si harul Lui Dumnezeu fie cu voi toti!
Ca de inceput dresc sa spun cite ceva despre mine: Am 23 de ani sunt din Jimbolia ,si sunt copil in credinta abea in 10 August fac un an decind mam nascut din nou Aleluia! Doresc sa ma scuzati caci nam fost un elev silitor la scola si caligrafia mea incerc sa o fac cit se poate de inteleasa. Doresc sa va marturisesc caci Dumnezeu mia schimbat viata total in citeva luni mia dat indraznela si curaj ca eu sa ies pe strada si sa vestesc Evanghelia!Astazi iam ma simtisem obosit si iam cerut tatalui sa vestesc Cuvintul dar sa nu es Slavit sa fie El mia dat oportunitatea ca sa pot aduga aceasta predica Aleluia!
Scumpi frati si surori doresc sa va spun ca cind am inceput sa ies pe strada aveam tot feluri de metode de vb cu omeni unul era ca-sa ii intreb unde cred ei ca o sa mearga in Iad sau in Paradis si le spuneam ca trebe sa stie ca cum poate ei a nu stie acest lucru si ca trebe sa creada ce spun ca daca nu ajung in Iad!
nu le spuneam exat cu aceste cuvinte dar acolo se ajungea discursul meu pentru cei necredinciosi! Vreau sa va spun frati si surori Dumnezeu sa uitat la inima mea si a modelato minunat intrun scurt timp si am inteles ca Dumnezeu nu vreaca eu sa le vorbesc oamenilor tot timpul despre Iad si Paradis ci despre dragostea Lui Isus Hristos!Aleluia!
Vedeti dragi mei noi deobicei fara sa ne dam seama de lucrul acesta punem legi peste acesti bieti oameni care ei nu sunt constienti de cea ce fac si sunt ati de mult prinsi in capcana diavolui ca ei cea ce fac cred ca fac bine si se cred chiar si creinciosi binenteles ca noi stim caci in sinea lor esi stiu ca gresec dar doresc sa ajunga in Imparatia Lui Dumnezeu prin faptele lor, si noi stim ca neprihanirea si imparatia Lui Dumnezeu se capata decit prin scumpul nostru Stapin Isus Hristos!Aleluia! romvers9,10.
vreau sa va marturisec la inceput cind lam gasit pe Domnul a fost minunat si doream ca toti sa stie ce am facut eu si am sunat acsa si leam spus ce fericit sunt si aminceput sa le predic si sale spun cei bine si cei rau si toti binenteles ma facusera nebun chiar mau dus si la pshihologi si la popa doar ca sa fie sigur ca nam inebuntit.Aleluia!Ce doream eu sa spun ii sufocasem orice imi spuneau eu le spuneam stiti ce spune Cuvintul Lui Dumnezeu si nu se putea vb cu mine dar Slavit sa fie Dumnezeu ca ma schimbat! Incepusem sa le spun nu fa asta ca nui bine celalta este scris ca nu se poate face Dumnezeu vrea asa ,Dumnezeu spune asa si va spun sincer am ajun insuportabil de cei din jur nui mai intrebam nimic doar le predicam!Dar cu timpul Dumnezeu mia arata mai mult caracterul lui Dumnezeu caci noi nu suntem sub lege ci sub minunatul har a Lui Dumnezeu!Aleluia Slavit sa fie Domnul!Acum va rog ginditiva la un lucru daca Dumnezeu lear fi spus lui Adam si Eva totate ce se vor intimplain uram pacatului care lau produs ei! Ca va fi , potop, ca va fi foamete boli,oameni demonizati,saracie razboaie, crime, violuri credeti voi ca ei ar fi putut suporta aceste lucruri???
Frati si surori vreau sa va spun ca Dumnezeu
nu aprocedat asa nu lea spus si ia iubit al fel de mult si a arat mila Lui cum noi de multe ori nu am facut apropelui nostru! Domnul sa ne ajute!
Ma gindesc ca poate spuneti pai cum frate ce mila Dumnezeu ia aruncat afara cum poti sa spui ca EL aratat mila! Este adevarat ca ia aruncat afara din gradina dar haidem sa vedem de ce oare din cauza ca EL era asa sfint si ca nu putea sa mai stea in prezenta Lui? sa citim in Gensa< cap3> de la ver 21 pina la 24. Frati si surori Dumnezeu ne vorbeste clar ei au cunoscut raul si binele ca unul din ei,si Dumnezeu nu avrut ca sai lase sa manince din Pomul Vieti ca sai lase sa traiasca in veci! Ginditiva numai un pi ce exista in astfel de lume, omeni bolnavi,invalizi,tristi,oameni in depresie,oameni care au sufrit mult, si care au trecut prin difrite traume.Daca acesti oameni ar trai vesnc? DAca Hitler nu mai murea si multi alti.Va dati seama cit nea iubit Dumnezeu si Cit ne iubeste El deja afacut planul minunat salvarea noastra sa fie prin Jertfa lui Hristos!Aleluia! Sa citim din nou Genesa de la 1 la 16! Primul criminal de pe pamint a fost Cain si doresc sa citii cu atentie ca este important ginditiva dacaati fi fost in locul lui Cain acum si var intreba Dumnezeu ce iati spune voi? Stiti ce a raspuns Cain va dat seama ce curaj aavut Cain stiti de ce cred eu ca el avut curaj pentru ca vocea Lui dumnezeu era asa de familiara Lui incit nul speria ba chiar ascunsese adevarul de Dumezeu! Stiti ce ar fi ttrebuti sa i faca comform porunci a sasea el trebuia omorit stiti ce facut Dumnezeu a artat mila versetul 15 ne arta ce face Dumnezeu il protejeaza! Aleluia!
Doresc sa va amintesc frati si surori caci aceasi dragoste nea fost turanat prin Duhul Sfint in inmile noastre romani vers5.
Dumnezeu sa ne ajute ca noi s apunem aceasta dragoste care o avem in Hristos si sa actionam cu intelpcinuea care nea fost data casa fim lumini lumi acesteia caci intro zi vom merge cu tlati nostri inainte Regelui!Slavit sa fie Domnul!Aleluia!

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 6371
  • Export PDF: 7
  • Favorită: 1
  • Gramatical incorect
  • Fără diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni
Romani 8:11 Şi dacă Duhul Celui ce a înviat pe Isus dintre cei morţi locuieşte în voi, Cel ce a înviat pe Hristos Isus din morţi va învia şi trupurile voastre muritoare din pricina Duhului Său, care locuieşte în voi.