Cum poti avea o atitudine corespunzatoare in fata unei situati neplacute???
Autor: Sandor Daniel Mircea  |  Album: Diferite Predici  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de mircea_danijim in 10/05/2016
    12345678910 0/10 X
Cum poti avea o atitudine corespunzatoare in fata unei situati neplacute???
"Daca  nu treci prin situati dificile atunci prin acest mesaj invata cum sa te antrezi spiritual sa poti sata in picioare in fata incercarilor care vor veni pentruca este inevitabil ca incercari sa nu vina totul este care este pozitia inimi tale cind ele vin.,,
Citire:Romani8:24-39
1.Continua sa fii multumitor(-are) si sa proclami Cuvintul Lui Dumnezeu peste tine indiferent de ce avenit in viata ta!El este un Tata bun care asculta cererile tale....
   a)Este usor sa-L lauzi pe Dumnezeu atunci cind deti toate lururile dar dorinta Lui este sa i-L apreciezi si sa-L iubesti chiar si atunci cind lucrurile nu ti-au iesit cum ai planuit tu.
Psalmi 34:1  Voi binecuvânta pe Domnul în orice vreme; lauda Lui va fi totdeauna în gura mea.
Psalmi 7:17  Eu voi lăuda pe Domnul pentru dreptatea Lui, şi voi cânta Numele Domnului, Numele Celui Prea Înalt.
b)Dumnzeu, Tatal Domnului nostru Isus Cristos nu este o icoana sau o statuie de piatra care nu vede si nu aude EL este o persoana vie care asculta si vede ce avem nevoie,indraznete si vorbeste cu EL si iti va raspunde dorinta Lui este doar sa crezi.
Psalmi 6:9  Domnul îmi ascultă cererile, şi Domnul îmi primeşte rugăciunea!
Psalmi 3:5  Mă culc, adorm, şi mă deştept iarăşi, căci Domnul este sprijinul meu.
Psalmi 5:12  Căci Tu binecuvântezi pe cel drept, Doamne, şi-l înconjuri cu bunăvoinţa Ta, cum l-ai înconjura cu un scut.
 
2. Crede si  aduti aminte ce-a facut Tatal ceresc pentru tine in trecut, chiar daca sufletul sau  trupul tau nu simte nimic in legatura cu aceasta, actioneaza pe baza cuvintului Sau!
Psalmi 42:5  Pentru ce te mîhneşti, suflete, şi gemi înăuntrul meu? Nădăjduieşte în Dumnezeu, căci iarăşi Îl voi lăuda; El este mântuirea mea şi Dumnezeul meu.
a)Credinta nu are nimic deaface cu cea ce tu simti, credinta este bazata pe voia Lui Dumnezeu in viata ta!Noi suntem compusi din duh, suflet si trup,este necesar ca tu sa actionezi pe cea ce Dumnezeu a pus in spiritul tau nu pe cea ce tu simti!Daca sufletul tau simte ca sufera din cauza unei dorinte neplinite sau a unei situati care sti ca nu este dupa voia Sa, dati silinta sa mergi inanite prin ceace tu crezi,este important  ca in astfel de momnte sai ceri ajutorul Duhului Sfint sa te sustina si sa faci ceti spune El.Nu poti vaea suces pe revelatia altuiva este necesar ca tu sa Il intelegi personal pe Duhul Sfint cum este nevoie sa asctionezi prin in fata situati care avenit aici,eperientele altor frati si surori te pot ajuta ca tu  sa nu-L limitezi pe Dumnezeu ca prin marturia lor tu poti sa te incurajezi ca El este ilimitat si ca El poate face lucruri imposibile-posibile si in viata ta, dar nu este necesar ca el sa actioneze la fel.
b)Daca tu si eu credem ca suntem binecuvintati si ca avem totul in El este necesar si de actiune pe baza la cea ce noi credem si marturisim.
(Iacov2:17Tot aşa şi credinţa: dacă n-are fapte, este moartă în ea însăşi)
Domnul Isus Cristos este capul nostru noi fiecare in pare suntem membrele sale pentru ca corpul Lui Cristos sa functioneze bine este necesar ca fiecare dintere noi sa-si inteleaga atributia si sa faca partea lui.
 
3.Da-ti silinta sa intelegi cine esti in Cristos si autoritatatea care care ti-a fost data in El.
a)In numle lui Isus Cristos este putere!In Isus deja este victoria!
Matei 28:18  Isus S-a apropiat de ei, a vorbit cu ei, şi le-a zis: „Toată puterea Mi-a fost dată în cer şi pe pământ.
Romani8:37  Totuşi în toate aceste lucruri noi Suntem mai mult decât biruitori, prin Acela care ne-a iubit.
Isus Cristos inseamna putere, autoritate,ascultare supunere,vindecare,eliberare,indreptatire,intelepciune,dragoste,nimic nu poate rezista in fata acestui nume prezios. Dar este nevoie ca acest nume sa fie rostit pentru a beneficia de manifestare glorioasa a lui Dumnezeu Tatal."Vestea buna este ca daca il ai pe cel ce-a creat cerul si pamantul ai si lucrurile!
 
 
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1753
  • Favorită: 1
Opțiuni