Rugăciune
Autor: Virgil Vîrstă  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de virgilvirsta in 20/10/2023
    12345678910 0/10 X

                                   Rugăciune!

                                   Luca 21:36

 

            „Vegheați dar în tot timpul și rugați-vă, ca să aveți putere să scăpați de toate lucrurile acestea care se vor întâmpla și să stați în picioare înaintea Fiului omului.”

            Doamne, Tatăl nostru și Dumnezeul nostru:

            Cu smerenie și cu umilință venim astăzi și ne proșternem înaintea măriri Tale.

            Noi, toți robii dragostei Fiului Tău, Isus, ne închinăm înaintea Tronului Tău de milă și de îndurare și înainte de orice, preamărim Numele Tău cel sfânt și recunoaștem că suntem dependenți de Tine.

            Tu ești Dumnezeul cerului și al pământului și toate lucrurile se țin prin Tine.

            Fără Tine, Tată, nu putem să facem nimic; fără Tine nu suntem nimic și nu avem nici o bucurie fără Tine. Tu ești totul pentru noi!

         De aceea, Tată, Te rugăm să iei parte Tu cu noi și să ne primești pe fiecare înaintea Feței Tale; Te rugăm frumos să ne binecuvântezi, pentru că ce binecuvântezi Tu, rămâne pentru veșnicie. Mărturisim că, în binecuvântarea ce o reverși peste noi, este o bogăție de har pe care nu o găsim nicăieri în altă parte.

          Te rugăm frumos, să ne ierți greșelile și păcatele pe care le mărturisim înaintea Ta; să ne speli în jertfa Fiului Tău, Domnul nostru Isus Cristos și să ne pui la adăpostul aripilor Tale unde nu ne poate atinge ciuma, molima și nici săgețile celui rău.

            Te mai rugăm cu smerenie să ne cercetezi inimile și gândurile și să ne pui într-o stare după voia Ta, care este bună și plăcută.

         Luminează-ne mintea ca să înțelegem care este voia Ta cu privire la fiecare dintre noi, și învață-ne să Te urmăm cu scumpătate.

        Dă-ne harul să fim ascultători de Cuvântul insuflat prin Duhul Sfânt și putere să-l putem împlini în viețile noastre de credință.

        Împreună, cu mic, cu mare, noi toți robii Tăi, ne întoarcem cu mulțumire și recunoștință la picioarele Tale, pentru că ne-ai ținut cu viață și cu credință; ne-ai dat harul să ne adunăm împreună în Casa Ta de rugăciune și de fiecare dată, să ne apropiem de Domnul Isus, Mântuitorul sufletelor noastre, prin Cuvântul sfânt.

      Ne-ai dat harul să primim noi puteri duhovnicești, ca să înaintăm pe Cale, să nu ne abatem nici la stânga, nici la dreapta.

        Tată, Te mai rugăm frumos să faci din zilele vieții noastre, zile de mare har și de mare bucurie prin Duhul Sfânt. Iar inimile noastre să-Ți aducă laude și osanale, de acum și până în veac. Amin!



Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 423
Opțiuni