Sădește "semințe de muștar"
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de RepalovVeaceslav in 29/01/2021
    12345678910 0/10 X

‘Isus le-a pus înainte o altă pildă şi le-a zis: „Împărăţia cerurilor se aseamănă cu un grăunte de muştar, pe care l-a luat un om şi l-a semănat în ţarina sa. Grăuntele acesta, în adevăr, este cea mai mică dintre toate seminţele, dar, după ce a crescut, este mai mare decât zarzavaturile (verdețuri) şi se face un arbust, aşa că păsările cerului vin şi îşi fac cuiburi în ramurile lui.”’ (Matei 13:31-32)

 

Când privești așa o sămânță mică, cu diametrul 1 mm. , nu-ți vine a crede, că din ea va crește un arbust înalt de 3-4 m. Dar sămânța de muștar are așa un potențial. Când crește, înflorește și se vede de departe, multe păsări se ascund sub el de razele soarelui, își fac cuiburi în ramurile lui, și de asemenea acolo își găsesc de mâncare. Această pildă arată, că Împărăția Cerurilor se începe de la așa un lucru mic și nesemnificativ, asemenea seminței de muștar. Dar ea, fiind sădită pe câmpia inimii, crește și crește până în acel moment, până când alții nu găsesc avantaje "în crengile și roadele acestui arbust". Împărăția Lui Dumnezeu are o putere exclusivă, potențial și este atrăgătoare.

 

Când punem accent pe Biblie în dialogurile noastre cu oamenii necredincioși, devenim semănătorii "semințelor de muștar" a Lui Dumnezeu. Iar, dacă te vor întreba cu ce te ocupi, răspunde, că ești semănător(-oare). Spune, că specialitatea ta principală – sădirea "semințelor de muștar." Ce zici despre această poziție? ! : )

 

-       Doamne, ajută-mă să iau semințele mici ale Cuvântului Tău și să le sădesc cu credință în câmpul meu, în zona influenței mele (copii, vecinii, prietenii mei etc.). Crește cutare semințe ale Împărăției Tale pe câmpul inimilor oamenilor! Ele să încolțească și să crească arbuști mari! Împărăția Ta în viața lor să devină evidentă și atrăgătoare pentru alții! În numele Lui Iisus Hristos. Amin.


…"Împărăţia cerurilor se aseamănă cu un grăunte de muştar... Grăuntele acesta, în adevăr, este cea mai mică dintre toate seminţele, dar, după ce a crescut, este mai mare decât zarzavaturile (verdețuri) şi se face un arbust, aşa că păsările cerului vin şi îşi fac cuiburi în ramurile lui." (Matei 13:31-32)

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 819
  • Export PDF: 3
Opțiuni