Să ne îndemnăm să-L lăudăm pe Dumnezeu
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de RepalovVeaceslav in 28/02/2020
    12345678910 0/10 X

 

Firii noastre pământești foarte mult nu-i place să-L proslăvească pe Dumnezeu. Aceasta nu este ceea, ce oamenii, deobicei pun pe primul loc în viața lor. De aceea, suntem nevoiți să ne disciplinăm, să îndemnăm sufletul nostru să-L proslăvească pe Dumnezeu.

„Binecuvântează, suflete, pe Domnul şi tot ce este în mine să binecuvânteze Numele Lui cel sfânt!” (Psalmul 103:1)

 

Atunci, când Îl binecuvântăm pe Dumnezeu, la aceasta trebuie să ia parte sufletul nostru, și tot ce este în noi. David își îndemna sufletul său, ca să-L laude pe Domnul, în așa fel cum Domnul merită! Procedăm în așa fel? Vorbești cu inima ta în așa fel? Vorbești cu sufletul tău, precum David? Pui timp deoparte, pentru așa o auto-îndemnare, indiferent de împrejurări? Cât este de important să vorbim cu inima noastră, îndemnând-o să-și împlinească datoria sa, cu tot ce este în noi, de a-I da Domnului slava, pe care o merită!

 

„Binecuvântează, suflete, pe Domnul şi nu uita niciuna din binefacerile Lui!” (Psalmul 103:2) Toate bunătățile, pe care le-am primit din partea Domnului, din cauza că Domnul are milă de noi - merită, ca să le ținem minte. Căci cât de mult înseamnă pentru noi bunătatea Lui, faptul că El este foarte darnic, îndelung răbdător, dreptatea Lui, descoperirile făcute de El, adevărul Lui, faptele Lui bune, Împărăția Lui, și faptul că este suveran peste toate!


 

Dacă lipsa de speranță, disperarea, mâhnirea, povara în sufletul tău, frica, sau îngrijorarea sunt prezente în inima ta și ponegresc fiecare zi din viața ta, atunci nu ai nevoie de medicamente, ci de bucuria interioară de la Domnul!


 

Când Îl vei slăvi pe Dumnezeu și când Te vei închina Lui, duhul tău se va bucura. Când Îl vei lăuda și cu mulțumire vei privi spre El, bucuria de la Domnul va umple trupul și ceea ce este în interiorul tău. Atunci, confuzia din cauza îngrijorărilor și depresia te vor părăsi. Disciplina de a-L proslăvi pe Dumnezeu - un mijloc foarte puternic și foarte eficient, care schimbă inima și viața!


 

Slăvește-L pe Dumnezeu și ascultă imnuri de închinare înaintea Domnului. Ascultă-le în bucătărie, în mașină etc. Trecele prin tine și prin sufletul tău! Domnul să te binecuvânteze la aceasta!


 

„Binecuvântează, suflete, pe Domnul şi nu uita niciuna din binefacerile Lui! El îţi iartă toate fărădelegile tale, El îţi vindecă toate bolile tale, El îţi izbăveşte viaţa din groapă, El te încununează cu bunătate şi îndurare; El îţi satură de bunătăţi bătrâneţea şi te face să întinereşti iarăşi ca vulturul.” (Psalmul 103:2-5) În numele Lui Iisus Hristos. Amin.

 

 

(Domnul nu este obligat să ne vindece aici pe pământ! El nu este obligat să ne dăruiască mulți ani pe acest pământ! El face tot ce dorește! El hotărăște ce soartă să ne dea!)

 

 

„Binecuvântează, suflete, pe Domnul
şi nu uita niciuna din binefacerile Lui!” (Psalmii 103:2)

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 735
  • Export PDF: 3
Opțiuni