Despre viitor..vorbind cu noi insine!
Autor: Traian Suciu  |  Album: Licurici de har !  |  Tematica: Trezire si veghere
Resursa adaugata de TraianSuciu71 in 24/09/2019


Au trecut vremii și vremurii peste noi... și cu vremea ne-om duce toti spre alte soroace... lăsam oare, in urma îndestulați sau pe multii in nevoii... o lume in care sa trăiască. . asa cum le -ar place? !

Am trăit asa cum am vrut fiecare... sau asa cum se cuvine, din voie divina ca om... viata ne-a fost plină de duh, vorba de sare... s-a găsit printre frunze roadă in pom? !

Am învățat pe copii doar cum banul se face... cum puterea manipulează și subjuga pe toti... sau ca cel ce știe sa trăiască in pace... am lăsat altruismul și un nume bun la copii și nepoți? !

Am investit îndeajuns in cei ce-or rămâne... ca mâine sa ia decizii de moarte și viata... . vor stii ei sa samene, sa adune in hambare la grâne... amintindu-și cu bucurie, ce azi de la tata învață? !

Am binevoit sa ne facem timp îndeajuns pentru ei... sa ne jucam jocul rabdarii și dragostei fără regret... . sa răspundem nerastit, la, , de ce?”sau, , asta ce-i? ~_!"&~. . le-am insuflat încredere in Dumnezeu, le-am dat dragostea Lui ce e infinitul buget? !

Am jertfit din visurile noastre raționale, mature. . sa poată visa și ei o lume făcută din lego, dulciuri și cartii... am lăsat aplecați pe vine vreodată, copilaria... mintea sa fure... le-am dat din nadejdi și pasiune cele mai comestibile partii? !

Am pus suficient genunchii in pământ in zorii și -nserare... mulțumind si dorind in viata lor o stare de bine... am fost un răspuns la a vieții intrebare... cum sa se lase gasiti de Domnul in căutarea de sine? !

Am atâtea întrebări sa pun, stand de vorba cu propria conștiința... regăsesc tăceri vinovate și scuze viclene in minte... ma rog pentru îndreptării din reala și necesară căința... sa nu ne vindem dreptul de părinți pentru blidul de linte~&,"&,"&,"&~. .
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 635
Opțiuni