Victoria e pentru totdeauna a Domnului
Autor: Marinau Daniela  |  Album: Rezonanțe creștine  |  Tematica: Înmormântare
Resursa adaugata de loredanam in 30/04/2017
Victoria nu a pierit, este salvată!
Prin jertfa Domnului Isus-iertată
Și prin dureri de nedescris, curată.

Ea nu mai suferă, e vindecată!
Căci a atins-o Milostivul Tată
Și lacrimile i le-a șters pe dată....

Victoria nu a murit, e vie!
Nu doar ca amintire de familie,
E-n gloria de aur din Împărăție....

Ea nu a dispărut, e mântuită!
Prin crucea Golgotei este sfințită,
La sânul lui Cristos-e fericită.

Ne-ar povesti cum a fost o minune
Trecerea prin tunel, peste genune,
Spre Isus, într-o Nouă Dimensiune....

Copila numai a plecat de-acasă
Să-i fie Mirelui Ceresc mireasă,
Și veșnic va trăi în Noua Casă.....

O vom vedea la Învierea sfinților,
Venind cu Regele pe caii norilor
La sărbătoarea mântuiților!
Este compusă de ieri până azi cu o ocazie foarte tristă: înmormântarea unei creștine de 17 ani, care a suferit de un cancer foarte agresiv. S-a stins în 9 luni de la diagnosticare. Dar pentru Domnul, e vie!
Va felicit pentru aceste versuri frumoase datatoare de speranta. Domnul sa ne faca parte la toti sa ajungem sa fim la sarbatoarea mantuitilor, sa vedem invierea sfintilor si sa ne intalnim pe norii cerului cu Regele nostru iubit. Domnul sa va binecuvinteze scumpa sora.
Adăugat în 30/04/2017 de florenta.sarmasan
O frumoasa poezie crestina, imn de slava Domnului si victoriei Sale definitive pe Cruce asupra raului si a celui rau. Marea victorie a fost castigata. Noi mai continuam sa ducem fiecare la locul si la randul sau micile noastre batalii, dar Victoria este asigurata. Este necesar sa ne ne ducem propria lupta fiindca numai astfel se lamureste de care parte a luptei celei eterne suntem. Poezia Dnei Dr. are insa si o alta dimensiune, un alt plan sensibil, personal, alegoric ori adevarat, real: "Copila numai a plecat de-acasă/Să-i fie Mirelui Ceresc mireasă,/Și veșnic va trăi în Noua Casă.../O vom vedea la Învierea sfinților,/Venind cu Regele pe caii norilor/La sărbătoarea mântuiților!". Fie ca lumina sfintei invieri sa lumineze calea spre "sărbătoarea mântuiților!" Felicitari, har si bucurii intru Domnul.
Adăugat în 30/04/2017 de marin2016
Va multumesc pentru aprecieri, dar aceasta poezie a fost scrisa cu tristete, caci o cunosteam pe fata de cand avea trei ani...
Adăugat în 30/04/2017 de loredanam
O minunată creație/George Cornici
Adăugat în 01/05/2017 de geocornic
As dori sa sterg cuvantul "alegoric" din comentariul lasat mai sus. Dupa cum scrie Dna Dr. poezia "Este compusă de ieri până azi cu o ocazie foarte tristă: înmormântarea unei creștine de 17 ani, care a suferit de un cancer foarte agresiv. S-a stins în 9 luni de la diagnosticare. Dar pentru Domnul, e vie!" Toata compasiunea si empatia pentru aceasta tragica pierdere.
Adăugat în 01/05/2017 de marin2016
Amin.
Să ridicăm dar „steagul biruinței” prin sângele Mielului și Puterea Cuvântului!
Frumos și luminos, Domnul să vă binecuvânteze.
Adăugat în 02/05/2017 de Ioanhapca
Dumnezeu sa mangaie pe parintii acestei fete, pe fratii si surorile ei daca a avut, si pe cei ce au iubit-o, si carora le lipseste acum. Aceste versuri marturisesc defapt credinta noastra, ca anume dupa desfacerea casei cortului nostru trupesc, ramane cladirea care este vesnica, locasul nostru ceresc, omul nostru duhovnicesc care sade in locurile ceresti in Hristos, ascuns in Dumnezeu. ..A mai plecat un sfant la Domnul....
Adăugat în 03/05/2017 de MihailCiprianMuresan
Statistici
  • Vizualizări: 1436
  • Export PDF: 61
  • Comentarii: 7
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni