Dumnezeu schimbă răul în bine
Autor: Fratele meu și sora mea  |  Album: Mărturii ale înaintașilor noștri  |  Tematica: Experiente cu Dumnezeu
Resursa adaugata de Tecarte in 23/12/2023
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 2 voturi

                                           Dumnezeu schimbă răul în bine

 

     Fratele George Zăgrean a fost arestat și dus la Cluj la Curtea Marțială, unde a fost judecat. În vremea aceia rușii erau în țară și dețineau pârghii de putere și astfel un magistrat rus era președintele tribunalului unde l-au dus. În timpul procesului lui, referitor la acuzația pe care o avea, precum că învie și înlemnește oamenii, fratele George Zăgrean i-a întrebat:

— Există Dumnezeu?

     Procurorii, vrând să facă pe plac președintelui rus, au strigat care mai de care că nu este, nu există Dumnezeu. Atunci George a pus a doua întrebare:

— Dar drac este?

     La care procurorii s-au pornit iarăși cu mult elan să strige că nu este nici drac. Când s-au mai potolit, fratele le-a replicat:

— Dacă nu există nici Dumnezeu, nici drac, eu cu ce putere înviez și înlemnesc oamenii?

     Dacă până în clipa aceea fiecare dorea să răspundă mai tare și mai apăsat, atunci s-a făcut o mare tăcere. Rusul acesta i-a certat pe procurori și avocați și le-a zis:

— Un tânăr, aproape un copil v-a pus în încurcătură pe voi care ziceți că sunteți învățați și cu școală. A venit unul de la țară, ca să vă arate că este Dumnezeu. Și dacă este Dumnezeu, este, atunci trebuie să fie și drac, că totdeauna a fost așa.

     Din toată discuția aceasta din sala de judecată, la cererea președintelui aceluia de origine rusă, fratele George Zăgrean s-a ales cu o autorizație din care reieșea că avea dreptul să se roage în felul lui în care înțelege el să facă asta, împreună cu cei care cred ca el.

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 183
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni