Te-am văzut ca pe o mireasă....te-am văzut ca pe un înger
Autor: Laura Daniela Marinau  |  Album: Despre îngeri  |  Tematica: Experiente cu Dumnezeu
Resursa adaugata de loredanam in 18/10/2018
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 3 voturi

Domnul ne cheamă la cercetare și la pocăință continuă și în Apocalipsa 2: „4. Dar ce am împotriva ta este că ţi-ai părăsit dragostea dintâi. 5 Adu-ţi dar aminte de unde ai căzut, pocăieşte-te şi întoarce-te la faptele tale dintâi.”

Așa că am început și eu să-mi amintesc despre cum eram în dragostea dintâi, pentru că doresc să implor Harul Domnului Isus peste mine, pentru a fi din nou în acea stare.

Mai întâi, când eram însărcinată cu al treilea copil, înainte de a treia operație cezariană, mă visam mireasă, dar fără cunună pe cap. Când i-am povestit unei prietene, ulterior, întrebând-o dacă ea credea superstiția comună potrivit căreia un asemenea vis ar fi prevestitor de moarte, ea mi-a răspuns, simplu și liniștitor: „Mi-ar plăcea să mă visez astfel, ar fi un semn că sunt din Mireasa Domnului.”În plus, când mai aveam o lună până la naștere, o soră văzătoare mi-a relatat vedenia ei pentru mine: „Te-am văzut ca pe o mireasă, toată în alb. Iar în jurul tău erau oameni îmbrăcați în negru, supărați sau triști”. Desigur, aceasta s-ar fi putut interpreta, în stil ortodox tradițional, că ar fi urmat moartea și înmormântarea mea, dar m-am încrezut în Domnul și nu mă temeam de sfârșitul meu pământesc. Deși aveam doar 32 de ani neîmpliniți... . Au trecut 19 ani și 7 luni de la această asociere minunată-vis și vedenie, dar nu m-am mai visat mireasa Domnului. Și nimeni nu a mai avut vreo viziune atât de sublimă cu privire la mine. Doar am deseori o cercetare deosebită prin Cântarea cântărilor... .

La vârsta de 33 ani și câteva luni, eram la Sinaia și mă străduiam să mărturisesc Evanghelia unui bărbat mai în vârstă. Dar, pentru că întotdeauna există riscul de a se crea legături sufletești nedumnezeiești cînd ai convorbiri cu persoane de sex opus, m-am rugat Domnului înainte de ultima întrevedere: „Tată ceresc, Te implor, în Numele lui Isus, fă ca acest om să mă vadă ca pe un mesager al Tău, ca pe un înger, nu ca pe o femeie!”Și rugăciunea mi-a fost ascultată. În acea zi, acel bărbat mai în vârstă decât mine mi-a mărturisit cam așa ceva: „Cred că întâlnirea cu d-ta mi-a fost prevestită printr-un vis: se făcea că pe o scară cobora din cer un înger cu totul alb, cu o față rotundă, semănând bine cu mata... . Cred că erai d-ta venind să-mi vorbești despre Dumnezeu... ” A fost al doilea mare compliment spiritual pe care l-am primit în viața mea de creștină.

Dar, de atunci, nimeni nu m-a mai visat ca înger... . .

Mă rog ca Domnul Isus Cristos Însuși să mă complimenteze în ziua aceea: „Vino, rob bun și credincios... intră în bucuria Tatălui!”

Dar, înainte de aceasta mă rog și aleg cu adevărat să mă întorc la dragostea dintâi!

 

Mulţumiri de aceste mărturii ce ne aduc bucurie si zidire duhovnicească.
Adăugat în 19/10/2018 de floridinmaracineni
Mi-aduc aminte, caci eram de fata la prorocia cu mireasa... Te-a vazut asa o sora din Sadova, dintre fratii tigani, parca Ucraina, nevasta lui Belgian....
Adăugat în 15/07/2019 de adelinaferaru
Statistici
  • Vizualizări: 913
  • Comentarii: 2
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni