Te-am văzut ca pe o mireasă....te-am văzut ca pe un înger
Autor: Laura Daniela Marinau
Album: Despre îngeri
Categorie: Experiente cu Dumnezeu

Domnul ne cheamă la cercetare și la pocăință continuă și în Apocalipsa 2: „4. Dar ce am împotriva ta este că ţi-ai părăsit dragostea dintâi. 5 Adu-ţi dar aminte de unde ai căzut, pocăieşte-te şi întoarce-te la faptele tale dintâi.”

Așa că am început și eu să-mi amintesc despre cum eram în dragostea dintâi, pentru că doresc să implor Harul Domnului Isus peste mine, pentru a fi din nou în acea stare.

Mai întâi, când eram însărcinată cu al treilea copil, înainte de a treia operație cezariană, mă visam mireasă, dar fără cunună pe cap. Când i-am povestit unei prietene, ulterior, întrebând-o dacă ea credea superstiția comună potrivit căreia un asemenea vis ar fi prevestitor de moarte, ea mi-a răspuns, simplu și liniștitor: „Mi-ar plăcea să mă visez astfel, ar fi un semn că sunt din Mireasa Domnului.”În plus, când mai aveam o lună până la naștere, o soră văzătoare mi-a relatat vedenia ei pentru mine: „Te-am văzut ca pe o mireasă, toată în alb. Iar în jurul tău erau oameni îmbrăcați în negru, supărați sau triști”. Desigur, aceasta s-ar fi putut interpreta, în stil ortodox tradițional, că ar fi urmat moartea și înmormântarea mea, dar m-am încrezut în Domnul și nu mă temeam de sfârșitul meu pământesc. Deși aveam doar 32 de ani neîmpliniți... . Au trecut 19 ani și 7 luni de la această asociere minunată-vis și vedenie, dar nu m-am mai visat mireasa Domnului. Și nimeni nu a mai avut vreo viziune atât de sublimă cu privire la mine. Doar am deseori o cercetare deosebită prin Cântarea cântărilor... .

La vârsta de 33 ani și câteva luni, eram la Sinaia și mă străduiam să mărturisesc Evanghelia unui bărbat mai în vârstă. Dar, pentru că întotdeauna există riscul de a se crea legături sufletești nedumnezeiești cînd ai convorbiri cu persoane de sex opus, m-am rugat Domnului înainte de ultima întrevedere: „Tată ceresc, Te implor, în Numele lui Isus, fă ca acest om să mă vadă ca pe un mesager al Tău, ca pe un înger, nu ca pe o femeie!”Și rugăciunea mi-a fost ascultată. În acea zi, acel bărbat mai în vârstă decât mine mi-a mărturisit cam așa ceva: „Cred că întâlnirea cu d-ta mi-a fost prevestită printr-un vis: se făcea că pe o scară cobora din cer un înger cu totul alb, cu o față rotundă, semănând bine cu mata... . Cred că erai d-ta venind să-mi vorbești despre Dumnezeu... ” A fost al doilea mare compliment spiritual pe care l-am primit în viața mea de creștină.

Dar, de atunci, nimeni nu m-a mai visat ca înger... . .

Mă rog ca Domnul Isus Cristos Însuși să mă complimenteze în ziua aceea: „Vino, rob bun și credincios... intră în bucuria Tatălui!”

Dar, înainte de aceasta mă rog și aleg cu adevărat să mă întorc la dragostea dintâi!

 

Preluat de la adresa: https://www.resursecrestine.ro/marturii/181385/te-am-vazut-ca-pe-o-mireasa-te-am-vazut-ca-pe-un-inger