Foarte important...
Autor: Ioan Hapca  |  Album: Călători  |  Tematica: Adevarul
Resursa adaugata de Ioanhapca in 20/07/2012
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 10 voturi
Foarte important...

 

    Este important să știi că ești foarte important pentru Dumnezeu și este foarte important  să știi că Dumnezeu Este Cel mai important pentru tine.

   Este important să fii important și este foarte important să devii ceia ce Dumnezeu vrea să fii.

   Este important să știi să fii mereu important și este foarte important să știi că ești veșnic important.

   Este important să știi a face mai întâi ceea ce este cel mai important și este foarte important să știi că numai ceea ce-i etern este cu adevărat foarte important.

   Este important să recunoști totdeauna adevărul, este foarte important să te identifici cu el totdeauna și este deosebit de important să devii ca el pentru totdeauna. 

   Este important să faci numai lucruri bune și este foarte important să știi să faci dintre toate lucrurile bune, mai întâi pe cele eterne.

   Este important să știi să pierzi și este foarte important să știi să câștigi. Cel mai important este să știi să pierzi totul pentru a câștiga mântuirea și foarte important este să te știi bucura apoi de ceea ce ai pierdut și deosebit de important este să te poţi bucura mereu de ceea ce ai câștigat.

   Pierderea și câștigul sunt lucruri importante dar cel mai important lucru este să le vezi în lumina Domnului Isus Hristos pentru că aceste lucruri este deosebit de important să le vezi bine.

   Este important să fii prețuit și este foarte important să știi să prețuiești dar este deosebit de important să înveți a prețui ceea ce prețuiește Dumnezeu și așa cum prețuiește El.

   Este important să-ți prețuiești sufletul așa cum îl prețuiește Dumnezeu și este foarte important să-L prețuiești mai presus de orice pe Mântuitorul sufletului tău și să înveți a prețui sufletele oamenilor așa cum le prețuiește Hristos care S-a jertfit pe Sine Însuși pentru ele.

  Este important să lupți pentru cauza dreaptă, bună și sfântă a mântuirii sufletelor și este foarte important să câștigi măcar un suflet pentru Hristos, dar este deosebit de important să-ți păzești sufletul tău mai mult ca pe orice pentru că dacă-l pierzi, nu-ți mai rămâne nimic.

Este important să ai ochi cu care să vezi bine și este foarte important să ai ochi buni pentru a te vedea bine pe tine însuți, dar este periculos și rău să ai ochi cu care să vezi doar defectele și greșelile celorlalți.

   Dintre toate ce sunt cu adevărat importante nimic nu este mai important ca Isus Hristos, Mântuitorul și mântuirea sufletului tău pentru că: „... la ce ar folosi unui om să câștige toată lumea dacă și-ar pierde sufletul? ...”Mat.16,26

Zaragoza 20/07/2012

de Ioan Hapca

 

 

Mulţumim frumos că ne-aţi făcut atenţi asupra lucrurilor importante dar mai ales asupra celor FOARTE importante din viaţa noastră; Lăudat să fie Domnul!
Adăugat în 20/07/2012 de floridinmaracineni
buna cugetare!Domnul sa fie slavit!
Adăugat în 21/07/2012 de sanda_tulics
E foarte importantă, relația noastră cu Dumnezeu, pentru că, MÂNTUIREA noastră, depinde de această relație vie, care se poate păstra, doar printr-o viață sfântă, smerită, după voia lui Dumnezeu, prin ascultare de Cuvântul Vieții.
Fiți binecuântați de Domnul- minunate gânduri!
Adăugat în 21/07/2012 de cost_ana
Superb eseul, Domnul sa va rasplateasca osteneala!
Adăugat în 02/08/2012 de mesarosmary
foarte important!!!!! Minunate aceste cugetări ce sunt pe înţelesul tuturor.
Domnul să te binecuvânteze.
Adăugat în 03/08/2012 de 1954adina.9mai
Minunat frate Ionică,
Îmi cer scuze că nu ți-am cerut permisiunea când l-am postat pe blogul personal. Materialele deosebite merită să fie răspândite și recepționate de cât mai mulți.
Domnul cu noi/George Cornici
Adăugat în 04/08/2012 de geocornic
Statistici
  • Vizualizări: 1174
  • Export PDF: 10
  • Comentarii: 6
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni