Curăţenie generală
Autor: Cristina Magdalena Francu  |  Album: Cuvinte alese pentru inimi dantelate  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de francu.cristina in 17/07/2012
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 3 voturi

 

           O tânără a fost nevoită să-şi mute domiciliul pentru o perioadă de câteva luni ca mai apoi să revină la vechea locuinţă. În apartamentul respectiv nu mai locuise nimeni de o bună bucată de vreme; peste tot se aşezase praful aşa că se cerea făcută curăţenie generală. Fata şi-a suflecat mânecile hainei, s-a înarmat cu obiectele necesare curăţeniei şi s-a pus pe treabă. O zi întreagă a muncit din greu dar efortul i-a fost răsplătit pe măsură. Apartamentul arăta acum ca un cămin primitor.

          Timpul a trecut, cele câteva luni s-au scurs cu repeziciune fără să mai poată fi chemate înapoi. Tânăra trebuia să părăsească apartamentul şi să revină la vechea locuinţă. După ce şi-a împachetat toate obiectele personale, s-a apucat să facă din nou curăţenie generală –ca atunci când abia venise.

          La scurt timp, proprietarul apartamentului a sunat-o şi i-a mărturisit că apartamentul lui nu a mai arătat de mult aşa de curat şi a lăudat-o. Tânăra a zâmbit mulţumită; ştia că aşa ar fi făcut şi Isus: curăţenie generală.

 

Cristina Magdalena Frâncu

Frumos! fii binecuvantata; ma gandeam la dragul si binecuvantatul nostru site... de ce a ingaduit Domnul sa apara unele pete?... de ce noi nu am fost mai atenti, mai plini de dragoste, de ce nu am stiu sa pastram mereu in maini periile curatitoate si detergentul albitor? Doamne, ce ni se intampla? Imi pare asa de rau... deschideam in clipele de ragaz si vedeam poeziile la rand una dupa alta... nu-s poeta dar de multe ori am primit hrana pe saturate din ele; imi doresc asa de mult sa reveniti... care mai de care mai plini de ravna si dragoste neimpartita, in plina putere duhovniceasca; multumiri pentru aceste eseuri ganduri imapartasite cu noi, fii binecuvantata, Cristina.
Adăugat în 02/12/2013 de floridinmaracineni
Statistici
  • Vizualizări: 1223
  • Comentarii: 1
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni