Curăţenie generală
Autor: Cristina Magdalena Francu
Album: Cuvinte alese pentru inimi dantelate
Categorie: Diverse

 

           O tânără a fost nevoită să-şi mute domiciliul pentru o perioadă de câteva luni ca mai apoi să revină la vechea locuinţă. În apartamentul respectiv nu mai locuise nimeni de o bună bucată de vreme; peste tot se aşezase praful aşa că se cerea făcută curăţenie generală. Fata şi-a suflecat mânecile hainei, s-a înarmat cu obiectele necesare curăţeniei şi s-a pus pe treabă. O zi întreagă a muncit din greu dar efortul i-a fost răsplătit pe măsură. Apartamentul arăta acum ca un cămin primitor.

          Timpul a trecut, cele câteva luni s-au scurs cu repeziciune fără să mai poată fi chemate înapoi. Tânăra trebuia să părăsească apartamentul şi să revină la vechea locuinţă. După ce şi-a împachetat toate obiectele personale, s-a apucat să facă din nou curăţenie generală –ca atunci când abia venise.

          La scurt timp, proprietarul apartamentului a sunat-o şi i-a mărturisit că apartamentul lui nu a mai arătat de mult aşa de curat şi a lăudat-o. Tânăra a zâmbit mulţumită; ştia că aşa ar fi făcut şi Isus: curăţenie generală.

 

Cristina Magdalena Frâncu

Preluat de la adresa: https://www.resursecrestine.ro/eseuri/95417/curatenie-generala