Punct si de la capat!
Autor: Roxy  |  Album: Zambeste, Domnul te iubeste!  |  Tematica: Adevărul
Resursa adaugata de hodorogea in 12/12/2011
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 2 voturi
Punct si de la capat!

         Inceput de saptamana! Inceput de zi! Inceput de an! Inceputuri...Oare cate lucruri trebuie sa le mai luam de la capat, pana cand se va intampla ceva? Ne entuziasmeaza faptul ca o puteam lua de la inceput si pe cat suntem de entuziasti, pe atat de repede ne oprim, poate la jumatatea drumului. Astea suntem noi! Noi curajosii! Noi stiutorii! Noi oamenii...

         Inceputuri jalnice...Oare este cineva care sa nu fi trecut prin astfel de experiente? Toti am avut parte de esecuri, cel mai important este sa fim tari pentru fiecare esec, puterea fiecarei inceput si lupta pentru a putea merge mai departe. Cand esti la inceput de drum, nu trebuie sa lasi sperantele sa moara, nu trebuie sa lasi credinta sa-ti fie sfaramata, destramate de indoieli si ingrijorari.

        Cauta sa ramai puternic si crede in acest nou inceput pe care doar Dumnezeu ti-l poate oferi si daca te gandesti sa-ti cladesti viitorul bazandu-te pe propriile forte, opreste-te. Pune punct si ia-o de la capat, dar de data aceasta impreuna cu Dumnezeu. Fara El, nu te poti bucura de binecuvantari. Fara El nu ai nimic altceva decat un alt esec adaugat pe lista esecurilor vietii tale.

        Asa ca repet. Punct si de la capat! Incheie capitolele vietii tale si din acest an impreuna cu El si scrie alte capitole mai frumoase, tot cu El. Daca relatia ta cu Dumnezeu are nevoie sa fie resturata, cauta sa urzesti un nou inceput, acum nu e prea tarziu sa o iei de la capat, sa faci lucrurile asa cum trebuie. Nimeni si nimic, nu garanteaza ca lumea ta va mai bate atunci.

         Dar acum poti alege! Ai sansa unui nou inceput! Bucura-te din plin de aceasta sansa. Pune punct si lasa-L pe Dumnzeu sa creioneze viata ta incepand de acum.

         Punct si de la capat!

         Acum ai sansa unui nou inceput! Bucura-te de ea!

un îndemn deosebit, rămâne ca toţi cei ce-l citesc să dorească a-l aplica urgent!
fii binecuvântată, Roxy, tu şi familia ta
sărbători fericite în prezenţa Domnului şi a celor dragi
Adăugat în 13/12/2011 de floridinmaracineni
Statistici
  • Vizualizări: 3191
  • Favorită: 1
  • Comentarii: 1
  • Diacritice 1
  • floridinmaracineni  fără diacritice

    Diacritice 0 1
Opțiuni