Parasita, dar nu si uitata... Partea I
Autor: Roxy  |  Album: Zambeste, Domnul te iubeste!  |  Tematica: Familie
Resursa adaugata de hodorogea in 18/02/2012
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot
Parasita, dar nu si uitata... Partea I

       PARASITA... e un cuvant care te infioara numai cand te gandesti la el. E un cuvant trist pe care incercam sa il evitam sau, cel mai trist este ca nu ne gandim la cei care sunt in postura asta, adica la cei care sunt parasiti de parinti in mod constient.

       Daca luam in considerare explicatia din dictionar cuvantul parasit inseamna: lăsat, singur, abandonat...ajung la concluzia ca exact asa se intampla si cu unii parinti care uita ca au de crescut copii, au o datorie fata de ei pentru ca i-a nascut si cel mai important lucru dar si cel mai grav este ca au o datorie in fata Lui DUMNEZEU si intr-o zi vor da socoteala pentru aceasta.

       Sa va spun o poveste trista, dar adevarata, despre o fetita care a fost parasita si uitata, dar nu si de DUMNEZEU.

       La varsta de numai 7 se intalneste cu noul ei fratior, durduliu,cu ochii de un albastru ceresc,(credea-i ca vezi cerul in ei), frumos ca un ingeras si nevinovat ca a trebuit sa vina in lumea asta. "Oare cine o sa mai aiba grija si de...(hai sa-i dam un nume- David)?" se gandea grijulie si speriata sora mai mare. Se uita cu atata mila si ingrijorare la acest micut care trebuia ingrijit, spalat, hranit si care avea nevoie de dragoste. Nu vedea decat un bebelus neprihanit, care a venit in lumea aceasta fara sa cera permisiunea mamei sau macar a familiei, nu a fost intrebat de nimeni daca vrea sa se nasca si totusi el a venit in aceasta familie care era destul de numeroasa si foarte saraca pentru inca un nou venit in famile.

       "Oare o sa aiba si el aceeasi soarta ca a noastra? Oare de ce l-a adus vecina de la spital si nu parintii?" "Uite o bucata de paine de ieri, de la masa, poti sa ii dai lui sa manance, eu nu o sa mai mananc in seara asta." "Ce naiva esti, e doar un bebelus...nu are nevoie de painea ta uscata, ci de sanul mamei lui ,asa ca ai face bine sa faci rost de ce ti-am zis si inca ceva...sa nu omori copilul! Esti destul de mare!!!!! Incepand de astazi nu te mai duci la scoala, vei lasa joaca pe afara, prietenele, iar pe el sa nu il mai aud plangand ca ii este foame sau ca nu esti in stare sa ai grija de el."

        Socul a fost mare si destul de dureros pentru ea sa auda asa ceva...inca un copil de ingrijit? De ce te-ai nascut baiete? Cred ca era mai bine acolo in burtica la mama.Nu trebuia sa vii, o sa iti fie foarte greu si o sa suferi la noi in familie...dar stii ceva dragutule?Te vad atat de frumos si fara nici o vina, iar eu nu vreau sa te las aici abandonat, inca o data, asa ca promit ca incepand de azi o sa am mare grija de tine...

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1403
Opțiuni