De fapt, ce asteapta DUMNEZEU, de la mine??
Autor: Roxi  |  Album: Zambeste,Domnul te iubeste  |  Tematica: Cand nu vrei sa intri
Resursa adaugata de hodorogea in 29/10/2011
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 2 voturi
De fapt, ce asteapta DUMNEZEU, de la mine??

      Da, chiar asa, ce asteapta DUMNEZEU de la mine? Este o intrebare serioasa care se cuibareste in fiecare inima, producand astfel semne mari de intrebari, o intrebare care ne aduce un suras gingas pe un chip angelic si nevinovat, dar nu prea o bagam in seama, o ignoram cat putem de mult si ii lasam pe altii sa raspunda in locul nostru.

      Nu-i asa ca auzim foarte des vorbindu-se de DUMNEZEU? Auzim, dar nici nu luam seama, ce ne intereseaza pe noi de DUMNEZEU? Doar EL vede cat suntem de ocupati si de grabiti in problemele care le avem, numai grija asta nu vrem sa ne mai preocupe acum, ``poate mai tarziu, peste un an, doi am sa il caut si eu pe DUMNEZEU``.

      Draga inima, opreste-te un pic din toata agitatia si toata oboseala ta, din toate grijile si din toate problemele care ti-au produs atata suferinta,opreste-te si lasa inima ta ca sa rasufle,sa se odihnesca in Palmele Celui care tanjeste dupa tine si care te asteapata de atatia ani sa te intorci la EL. DUMNEZEU asteapata acelasi lucru pe care-l vrei si tu de la EL.Asteapta sa fie iubit,sa fie cunoscut cum numai iubitii se cunosc unul pe altul. Vrea sa se apropie de tine.Da,sigur ca iti vrea ascultarea,dar numai cand se revarsa dintr-o inima plina de iubire pentru EL.

       Iubita inima, nu mai lasa sa treaca iar pe langa tine DOMNUL, EL vrea sa traiti impreuna aceasta viata,sa faca parte din fiecare zi a ta, din hotararile tale, dorintele si dezamagirile tale. Doreste o apropiere ca dintre fiica si tata. In toiul acestei agitatii nebunesti, cotidiene, cu probleme, rufe de spalat, liste de cumparaturi, drumuri cu masina, discutii, proiecte si suferinte, copiii de crescut (si nu putini), vrea sa-si reverse dragostea LUI in inima ta care tanjeste dupa dragoste si sa vada cum la randu-ti, te topesti in inima LUI. Ii trebuie inima ta profunda si sincera, adica locul acela central, care reprezinta adevarata ta fiinta. Nu-l intereseaza deloc sa se apropie de femeia care crezi tu ca trebuie sa fie in ochii lumii, ci de femeia care esti tu cu adevarat.      

       Mediteaza, cerceteaza-te si fa putina ordine in inima ta dezordonata! Probabil ca inima te este pur si simplu flamanda dupa dragoste, dar atentie, nu orice dragoste, nu aceea care ti-a produs atatea rani si care te ofereai la primul venit, ci una pura si curata, acel loc gol care nu este umplut de DUMNEZEU, acea pace si bucurie, pe care inima ta nu le-a mai cunoscut de prea multi ani. "In inima fiecarei femeie sau barbat se afla un loc liber pe care numai DUMNEZEU il poate ocupa. Exista in inima lui DUMNEZEU un loc pe care numai tu il poti ocupa!"

      Poti gasi viata si pacea pe care o cauti, daca esti pregatita si de acord sa te lasi indrumata de EL pentru a porni intr-o mare aventura. DUMNEZEU "te iubeste cu o iubire vesnica" scumapa inima si te asteapta ca tu sa te predai LUI si sa ii dai inima ta ca EL sa o curateasca de orice pacat.

       Esti tu pregatita sa incepi aceasta poveste cu DOMNUL??

Domnul să vă răsplătească şi să ne ajute la toţi să ne pregătim!
Adăugat în 29/10/2011 de cost_ana
Statistici
  • Vizualizări: 3014
  • Favorită: 1
  • Comentarii: 1
  • Gramatical corect
  • Fără diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni