Interfața site-ului a fost îmbunătățită și mai sus vedeți săgeți care indică unde se află acum fiecare element principal de navigare și căutare.

Sfat
Autor: Lucaci Laura-Otilia  |  Album: fara album  |  Tematica: Controverse
Resursa adaugata de Sagastoneriot in 23/10/2011
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 4 voturi

Dacă doreşti să te pocăieşti am un singur, simplu sfat: în biserică, nu te uita nici în dreapta, nici în stânga ci uită-te în sus. Nu te considera singur bun fiindcă tu ştii ce fac alţii din biserica ta şi păcatele lor sunt mai mari decât ale tale.Pocăinţa este deseori o călătorie pe un drum slab circulat, ştiu că toată lumea din jurul tău pare grăbită în aceaşi direcţie ca tine dar o iau pe un drum lăturalnic sperând ca la final calea cea bună şi calea urmată de ei să se intersecteze…

Cel mai greu lucru pentru mine a fost să fac abstracţie de oamenii din preajma mea, acei oameni care se grăbesc în aceaşi direcţie ca şi mine şi ştiu că nu sunt mai presus decât ei, şi nu zic asta dintr-o falsă modestie. Păcatele unor oameni sunt cunoscute de cei din jurul lor, dacă ale tale nu sunt şi nu ai parte de priviri încărcate cu superioritate din partea celorlalţi asta nu te face mai bun. Când vine vorba de pocăinţă, eşti doar tu şi Dumnezeu.

Ajuta-ma Doamne sa privesc doar la Tine si la mine!
Adăugat în 24/10/2011 de Evlavia
asa zic si eu, atat de multi se lasa dusi de valul lumii, ii intereseaza atat de mult de stanga si dreapta...Dumnezeu nu ne va "scuza" cand vom sta in fata Lui, ca celilalti au fost mai rai. Nu ne v-a spune "pentru ca cei din biserica au fost asa, pe tine te iert, nu face nimic ca te-ai ratacit". Tu raspunzi de sufletul tau. Si cum spui tu suntem doar noi personal si Dumnezeu.
Adăugat în 05/12/2011 de CCCristina
Vă mulţumesc tuturor pentru cuvintele frumoase, mă bucur că aţi putut relaţiona cu subiectul. Multă bucurie şi pace din Duhul Sfânt.
Adăugat în 20/04/2012 de Sagastoneriot
Statistici
  • Vizualizări: 1002
  • Export PDF: 1
  • Comentarii: 3
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni