IN DIVORT CU DUMNEZEU
Autor: Estela C. Manea  |  Album: Vocea din timpul noptii-1-  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de ESTELLA in 11/05/2011
    12345678910 0/10 X
IN  DIVORT  CU  DUMNEZEU

Dumnezeu îşi ţine legământul şi-ndurarea  faţă de toţi acei care umblă înaintea Lui cu toată inima  lor. (2 Cronici 6:14).

            Te uneşti prin Credinţă cu  Sfânta Treime  precum un mire cu mireasa lui. Acum că Unirea s-a realizat ar trebui să  petreci timp cu Mirele tău zilnic, nu doar  in la sfârşit de săptămână. Ar trebui să petreci câteva ore pe zi  alături de Cel cu care te-ai Unit din Dragoste ca să vă puteţi cunoaşte şi mai apoi să vă contopiţi în gânduri şi în  fapte.

Cum ai putea sa-I  spui Iubitului tău că nu ai timp pentru El, decât la anumite ore? Câteva minute dimineaţa  şi dacă mai ai chef  mai vorbeşti cu El şi seara câteva minute, aşaaaa, la rapid, pentru că eşti prea obosit; peste zi nici nu poate fi vorba  să-i mai dai cate un, , bip” sau să-i trimiţi un, , sms” prin care să-i spui că te gândeşti la El şi că ÎL  iubeşti. Agenda ta e prea încărcată şi uiţi cu desăvârşire de El. Dar  i-ai declarat  dragoste sfântă până la moarte  iar acum nu ai timp de EL? ÎL neglijezi cu complet? Chiar nu te mai interesează de sentimentele Lui  faţă de tine? Chiar nu mai ai sentimente  faţă de EL?

De fapt, toată problema  comunicării dintre tine şi Mirele tău ceresc provine de la o a treia persoană, amantul  tău spiritual. Acesta  din urmă te-a îmbătat cu farmecele lui şi te-a ademenit  cu ofertele lui ameţitoare şi variate de plăceri momentane; a reuşit să creeze  un zid de înstrăinare  între tine şi Iubitul tă. Acum însă, asta nu mai reprezintă o problema pentru tine  fiindcă  publicului îi prezinţi poza unei Relaţii perfecte. Majoritatea celor Uniţi prin acest tip de Mariaj folosesc aceste poze-surogat salvând astfel  aparenţele.

Dar  relaţia  voastră se înrăutăţeşte  pe zi ce trece  pentru că amantul tău spiritual îţi răpeşte tot timpul şi de  Iubitul tău nu mai ai timp nici măcar atât cât să-i  spui, , mulţumesc că  încă mai Eşti lângă mine. “ Hmmm, cum ai putea  să te mai uiţi în ochii Lui după ce L-ai înşelat  şi ai flirtat cu un altul? Ba chiar ai mers mai departe decât atât, şi ştie inima ta câte sertărele are şi ce conţine fiecare dintre ele. Ai ajuns un  prefăcut cu mai mult de două măşti pentru că este prea ruşinos să dai pe faţă relaţia ta ascunsă; cum, să se afle că la scurt timp după ce ai jurat credinţă persoanei iubite   ai curvit în inima ta cu fostul prieten care acum ţi-a devenit amant spiritual?

Şi pentru ca nu vrei să-ţi mărturiseşti faptele  Celui cu care te-ai Unit continui să trăieşti o viaţă dublă  şi pozezi a Cuplu fericit. Iar pentru că nu  ai mai vorbit vreme îndelungată cu EL prin rugăciune eşti străin de toate planurile Lui şi nu ştii că de fapt te găseşti  în mijlocul unui, , proces de divorţ”  urmând să pierzi orice drept asupra  Moştenirii obţinută  prin  Casătorie cu Mirele Isus.

Cercetează-te aşadar şi ridică-te de unde ai căzut.

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1244
  • Export PDF: 1
Opțiuni