O viaţă nouă!
Autor: Virgil Vîrstă  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de virgilvirsta in 12/03/2011
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot
O viaţă nouă!

   Galateni 2:20. „Am fost răstignit împreună cu Cristos, şi trăiesc...dar nu mai trăiesc eu, ci Cristos trăieşte în mine. Şi viaţa, pe care o trăiesc acum în trup, o trăiesc în credinţa în Fiul lui Dumnezeu, care m-a iubit şi S-a dat pe Sine Însuş pentru mine.”

   Cuvântul Sfânt, ne spune cu duioşie în dimineaţa aceasta, prin apostolul Pavel, că viaţa pe care o trăim acum în trup, nu este o continuare a vieţii pe care am răstignit-o la Cruce împreună cu Mântuitorul, ci este o viaţă nouă în Cristos; Acum trăim o viaţă de biruinţă şi nu de eşecuri; O viaţă îmbelşugată în Domnul. Şi nu o viaţă de sărăcie! (spirituală) Acolo la cruce am lăsat omul cel vechi, cu metehnele lui, cu viciile lui, cu slăbiciunile lui, şi am plecat de acolo oameni noi, cu o viaţă nouă şi cu credinţă puternică în lucrurile pe care altădată nici măcar nu le nădăjduiam. De acum viaţa pe care o trăim nu se supune lumii şi nici efectelor ei ci se supune, cu smerenie Tatălui ceresc în Numele Scump şi Sfânt al Domnului Isus, Fiul.

   Acolo la Cruce, Domnul Isus a restaurat trupurile noastre, slabe şi le-a înnoit în Sângele Lui Sfânt apoi a aşezat pe tronul inimii noastre pe Duhul Sfânt. Minunata şi gingaşa Persoană din Dumnezeu: Duhul Sfânt, Duhul Sfânt Călăuzitorul, Duhul Sfânt Mângâietorul!

   De aceea nu mai suntem oameni vechi, ci suntem temple în care Duhul Sfânt îşi găseşte odihna şi plăcerea.

   Vă îndemn, deci ca să venim cu toată îndrăzneala înaintea Tronului de milă şi îndurare şi să cerem binecuvântarea Domnului, împreună cu toate lucrurile pe care ni le dorim, în nădejde cu mulţumire şi adorare. Pentru că tot ce vom cere, asolut tot ce vom cere cu nădejde şi credinţă în Numele Scump al Domnului Isus, vom primi. Pentru că ni le-a făgăduit pe toate, Cel ce ne-a iubit cu o iubire fără margini: Domnul Isus Fiul lui Dumnezeu, Mântuitorul sufletelor noastre. Ioan 14:13, 14: „...Şi orice veţi cere în Numele Meu, voi face, pentru ca Tatăl să fie proslăvit în Fiul. Dacă veţi cere ceva în Numele Meu, voi face.” Aceasta este promisiunea fermă a Celui ce a spus: Eu sunt Calea, ADEVĂRUL şi Viaţa.

   Iubite cititorule, dacă crezi acest Cuvânt, atunci te invit să îngenunchezi în faţa Celui ce face această făgăduinţă şi să-I ceri: iertare, izbăvire, vindecare a sufletului dar şi a trupului, cu mulţumire.

   Dă-I slavă, glorifică-L pe Mântuitorul pentru că ţi-a ascultat rugăciunea. Amin.



Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1142
  • Export PDF: 2
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni