La Domnul găsesc ajutorul
Autor: Virgil Vîrstă  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de virgilvirsta in 06/08/2023
    12345678910 0/10 X

                                       La Domnul găsesc ajutorul!

                                                 Psalmul 46:1

 

 

„Dumnezeu este adăpostul și sprijinul nostru, un ajutor, care nu lipsește niciodată în nevoi.”

            De cele mai multe ori, în pornirile noastre, suntem tentați să alergăm la oameni dupa ajutor. Nu spun ca este greșit lucrul acesta, însă este posibil să ne confruntăm cu neputințe omenești, cu neștiință, sau cu ignoranță... pentru că sunt oameni cei la care apelăm și care deși ar putea să ne ajute, nu știu cum, alții știu dar nu pot, iar alții nici nu pot nici nu știu ce să facă. De aceea este bine să alergăm mai întai la Cel ce poate și știe cum să ne ajute.

       Dumnezeul izbavirilor este Numele Lui și ne-a lasat până în zilele noastre ușile deschise, pentru ca să putem intra cu toata încrederea în prezența Sa.

            Împaratul Nebucadnetar, încrezandu-se în sine, a strigat către cei trei tineri în valea Dura: „care este Dumnezeul acela care vă va scapa din mâna mea~&?"_~       

             Aleluia! Ajutorul nostru este la Dumnezeul cerului și al pământului.

            El este Dumnezeul izbavirilor care ne va scăpa, împărate, și chiar dacă nu ne va scăpa, totuși El rămane Dumnezeul nostru.

            Lui ne închinam și nici odată nu ne vom pleca genunchii înaintea altor dumnezei.

            El știe, poate și vrea să ne ajute în toate neputințele noastre; El poate și vrea să ne ridice poverile de pe umeri; El știe și poate să vindece dureri.

            Domnul este întotdeauna aproape de cei ce Îl cheamă și dacă este cazul, El poate să deschidă uși, să-ți dea trecere înaintea oamenilor, poruncindu-le să te ajute.

            Acesta este Dumnezeul în care credem, pe care Îl mărturisim și pe care Îl iubim.

           Mărturisea un om al lui Dumnezeu că s-a îmbolnăvit și nici un medic nu-i găsea cauza bolii. Spunea el, am ales medici specialiști din doua spitale și la urmă am hotărât să merg în Numele Domnului la un alt spital.

         Stăteam în sala de așteptare împreuna cu alți bolnavi și când a intrat medicul a intrebat: „Cine este cutare”. Zicea fratele ca i-a venit rândul, a intrat în cabinet și doctorul i-a spus așa: „astă noapte am avut un vis. A venit un om la mine și mi-a spus: mâine va veni la tine un om cu numele acesta, să te porți cu el ca un frate.”

            Când Laban l-a urmărit cale de șapte zile pe Iacov care și-a luat familia și calabalâcul și a plecat spre casă; Domnul i-a spus lui Laban într-un vis: „Ferește te să-i spui o vorbă rea lui Iacov”.

         Domnul este la distanta de o rugaciune față de fiecare dintre noi. "Când strigă un nenorocit, Domnul aude și-l scapă din primejdie."

           În concluzie: caută-L pe Dumnezeu, aleargă la ajutorul Lui și nu vei regreta niciodată.

 

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 277
Opțiuni