Cel mai popular site de întâlniri/matrimoniale creștine
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Dragoste - prietenie
Resursa adaugata de PaceInIsus in 28/06/2022
    12345678910 0/10 X
Cel mai popular site de întâlniri/matrimoniale creștine

 

 Îți dorești să-ți găsești perechea potrivită? În localitatea sau biserica ta nu ești atras/ă de niciun bărbat/femeie? Ai prefera ca ființa cu care dorești să-ți trăiești restul zilelor tale să aibă la fundamentul vieții sale clădite valori biblice creștine? Poate pentru tine are importanță atât partea spirituală cât și aspectul fizic al unei persoane? ! Cum ar putea instrumentele tehnologice ale acestui secol al digitalizării să te ajute să primești răspuns la aceste întrebări? Soluția este- internetul. Iar cel mai cunoscut, gratuit și larg site de întâlniri creștine este www. christiandatingfofree. com.

Înțelegerea realității timpului în care trăim ne permite să facem cumpărături online, programări la medic, studierea, lecturarea resurselor creștine, etc. Mai mult, internetul este un mijloc pentru găsirea perechii potrivite cu care să-ți construiești o familie, să crești copii și să-ți trăiești restul vieții în frică de Dumnezeu. Site-ul de întâlniri creștine christiandatingforfree (CDFF) oferă posibilitatea tuturor să-și găsească perechea potrivită. În comparație cu alte site-uri de întâlniri creștine, CDFF permite efectuarea celor mai importante operațiuni în totalitate GRATUIT. Printre acestea se numără: trimiterea de mesaje, încărcarea de fotografii, citirea informației persoanelor de care sunteți interesați.

De asemenea, ce îmi place la CDFF este puternicul motor de căutare. Astfel, tu poți să găsești persoana dragă după o multitudine de criterii, astfel încât să obții rezultate cât mai precise. Există posibilitatea să indici: din ce țară să fie femeia/bărbatul dorit (inclusiv România), vârsta, înălțimea, frecventarea bisericii, motivul prezenței pe site (căutarea unui prieten, relație de lungă durată, căsătorie, dialog, etc.), dacă fumează, dacă bea, tipul corpului, denominația (penticostal, adventist, baptist, ortodox, mesianic, etc.), nivelul de educație, culoarea ochiului, dacă vrea sau nu copii, etc.

Interfața site-ului este în limba engleză. Acest aspect poate să fie un dezavantaj pentru comunitatea română. Cu toate acestea, dorința arzătoare de a găsi perechea potrivită contribuie la  depășirea acestui impediment. Mai mult ca atât, tinerii din ziua de azi cunosc vocabularul de bază care să le permită navigarea facilă prin site. De asemenea, pe lângă creștinii din alte state, dumneavoastră aveți posibilitatea să-i selectați pe cei din România și să vorbiți cu ei în română în cazul când aveți dificultăți la exprimarea în engleză.

În concluzie, creștinii din România nu au un site de întâlniri care să le permită găsirea perechii la care visează. De aceea, este important ca românii să cunoască existența celui mai mare site de întâlniri creștine existent în lume. Site care oferă acces la operațiunile principale în totalitate GRATUIT. Acest site este www.christiandatingforfree.com. Nu trebuie să credeți autorul acestui eseu pe cuvânt. Rugămintea mea este să accesați personal site-ul, să citiți mărturiile celor care s-au cunoscut prin intermediul lui și s-au căsătorit.

 

Prezentarea site-ului: https://www.youtube.com/watch?v=Fxf2hUsJaWQ

 

Domnul Dumnezeu a zis: „Nu este bine ca omul să fie singur; am să-i fac un ajutor potrivit pentru el.” Geneza 2:18;

Acum dar rămân acestea trei: credința, nădejdea și dragostea, dar cea mai mare dintre ele este dragostea. 1 Coritneni 13:13.

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1952
  • Export PDF: 3
Opțiuni