Încredințează-ți soarta în mâna Domnului
Autor: Virgil Vîrstă  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de virgilvirsta in 13/12/2020
    12345678910 0/10 X

    Încredințează-ți soarta

                                   Psalmul 55:22

            „Încredințează-ți soarta în mâna Domnului, și El te va sprijini. El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit.”

„Încredințează-ți soarta”, înseamnă încredere totală și necondiționată în Dumnezeul care, a făcut cerurile și pământul, pentru că El nici odată nu va „întoarce spatele”, omului credincios; și nici odată nu Își va abandona făptura mâinilor Sale.

El a promis solemn în cartea profetului Isaia 41:13 „…Eu sunt Domnul Dumnezeul tău, care te iau de mâna dreaptă și-ți zic: „Nu te teme de nimic, Eu îți vin în ajutor!”

Încrede-te din toată inima, cu tot sufletul, cu toată ființa ta în Dumnezeu și încredințează-ți poverile, grijile, îngrijorările, temerile, neliniștile, frământările; pe toate, pune-le în mâna Domnului, pentru că El știe ce trebuie să facă și cum trebuie să lucreze în fiecare caz în parte, în fiecare situație apărută în viața ta. Fii fără nici o undă de îndoială, încrede-te în Domnul și El va lucra pentru tine.

El îți va reda stabilitatea fizică, sufletească și duhovnicească.

            El, Domnul te va sprijini atunci când genunchii ți se vor înmuia, dintr-un motiv sau altul, ca ai lui Asaf în Psalmul 73. „…era să mi se îndoaie piciorul, și erau să-mi alunece pașii.”

            Domnul îți va pune picioarele pe Stâncă, atunci când nu vei mai avea stabilitate duhovnicească și vei simți că aluneci pe o pantă a necredinței.

            Încrede-te din toată inima în Domul, chiar dacă treci prin încercări, prin lipsuri, suferințe, sau dezamăgiri. Cheamă-L pe Domnul Isus în ajutor în orice împrejurare și El te va sprijini, garantat prin Cuvântul Său.

            Lasă-L pe El să lucreze în viața ta și (după cum spune americanul), abandonează-te cu totul în mâna Domnului, lasă-te prelucrat de El și vei vedea minuni așa cum nu ai mai văzut; și vei avea experiențe cu Domnul, așa cum nu ai mai avut niciodată.

„Puneți-Mă astfel la încercare, zice Domnul oștirilor”, în Cartea Profetului Maleahi!

Doamne ajută, Doamne dă biruință tuturor celor încrezători în Tine!

            



Statistici
  • Vizualizări: 1518
Opțiuni