Traficarea sexuală a copilului în biserică
Autor: Contra Curentului  |  Album: Contra Curentului  |  Tematica: Sexualitate
Resursa adaugata de victor_802006 in 19/06/2016
    12345678910 0/10 X
Sursa originală: www.contracurentului.com
Traficarea sexuală a copilului în biserică

de Jimmy Hinton

Amber Lyon a realizat un documentar excelent cu câțiva ani în urmă, numit Traficarea sexuală a copilului pe internet – „Vinderea fetei de la ușa de alături”. [1] Făceți-vă timp să îl vizionați. Trebuie neapărat văzut. Ea vorbește direct cu bărbați care au fost prinși cumpărând fete minore pentru relații sexuale. Ea vorbește, de asemenea, cu fete traficate. Fete minore sunt vândute pentru sex în fiecare zi cu miile pe backpage. com. Am verificat eu însumi backpage. com și este ceva ce nu se face pe ascuns. Mi-a luat mai puțin de treizeci de secunde ca să găsesc sute de fete minore de vânzare.

Internetul a accelerat industria sclaviei sexuale în mai multe moduri. În primul rând, accesibilitatea instantanee la mii de copii vânduți online a făcut să fie mult prea ușor pentru prădători să abuzeze. În documentar, Amber a postat o fotografie a ei în deux-pièces de când avea paisprezece ani, însoțită de un anunț pentru sex. În patru minute de la postarea anunțului a început să fie bombardată cu apeluri de la bărbați care vroiau sex, știind că este minoră (deși doar poza astfel). În al doilea rând, rețelele sociale oferă acces nelimitat la fotografiile publice ale copiilor mici, îngăduindu-le prădătorilor să caute copii după gusturile lor pentru a-și hrăni fanteziile. Vedeți articolul meu Facebook: teren de joacă pentru pedofili, pentru a vă convinge cât de răspândit este acest lucru. În sfârșit, internetul oferă o „scăpare”, un loc unde oamenii își pot ascunde micile secrete murdare, rămânând complet anonimi.

În documentarul lui Amber veți găsi ceva ce ar trebui să fie de bun simț pentru noi toți – prostituatelor nu le place ceea ce fac! Când intervievează femei de stradă la bordelul Moonlite Bunny din Nevada, devine evident, din lacrimile lor, că pentru ele nu este o „slujbă” dezirabilă. În timp ce plânge, o prostituată povestește cum a fost molestată în copilărie: „Virginitatea nu era o opțiune acolo de unde vin eu. Mi-a fost luată. Când intri în joc, iar cineva vrea să se culce cu tine pentru bani și ți-ai pierdut deja virginitatea, este ceva de genul: «De ce nu? … De ce nu? »… Sexul nu este la fel de sacru cum era cândva. ” Dennis Hof, proprietarul bordelului, îi spune lui Amber de ce caută proxeneții copii mici de traficat: „Sunt ușor de manipulat. ”

Am intervievat-o anul trecut pe fosta vedetă de filme pornografice Crissy Moran și am întrebat-o dacă era de părere că statisticile care arată că 90% dintre femeile din industria sexului au fost abuzate sexual în copilărie sunt adevărate. Crissy a spus: „Cu siguranță, cred că sunt adevărate. Femeile din industria asta sunt foarte zdrobite. ” Crissy însăși a fost abuzată sexual de numeroase ori când era foarte mică. A trăit într-un cămin creștin unde virginitatea era idolatrizată. Când virginitatea i-a fost luată lui Crissy la o vârstă fragedă, și ea crezut la fel despre ideea de a-și vinde corpul pentru bani: „De ce nu? ”

Ceea ce mă exasperează este că multe dintre femeile abuzate sexual în copilărie (dacă nu cumva majoritatea), au fost abuzate de membri de încredere ai bisericilor. Ceea ce face ca biserica să fie unul din cele mai importante instrumente pentru traficarea sexuală din țara noastră. Poate credeți că exagerez, dar pretutindeni unde călătoresc aud nenumărate relatări de la supraviețuitori cărora le-a fost furată virginitatea la o vârstă foarte, foarte fragedă. Nici măcar nu este nevoie să călătoresc, pentru a auzi relatări despre abuzul sexual din biserici. Câțiva din prietenii mei de pe plan local îmi spun poveste după poveste despre abuzuri sexuale care au avut loc în bisericile lor. Nu mă înțelegeți greșit, nu încerc să îi fac pe oameni să le fie frică de biserici sau să zugrăvesc ideea că creștinii sunt niște ciudați. Sunt eu însumi pastor și cred că comunitatea credincioșilor este cea care ar trebui să se ridice pentru a schimba situația. Dar să trăim în negare este cel mai bun mod de a ne asigura că traficarea copiilor în biserici va continua. Nu pot sublinia îndeajuns cât de răspândit este abuzul în biserici. Și credeți-mă, nu doar la catolici.

Sper să pot arăta adevărata față a acestui rău atroce, făcut în secret în Numele lui Dumnezeu. Nu este amuzant. Nu este ceva ce se întâmplă din când în când. Nu este ceva de luat în glumă. În două zile voi pleca pentru a ține un seminar despre abuz într-o biserică din Michigan. Am auzit deja relatări despre abuzuri dureroase de la oameni care vor fi prezenți acolo și voi auzi și mai multe de la cei din audiență. Asta se întâmplă oriunde vorbesc.

Treaba noastră, a creștinilor este: „Nu luaţi deloc parte la lucrările neroditoare ale întunericului, ba încă mai degrabă osândiţi-le. Căci e ruşine numai să spunem ce fac ei în ascuns. Dar toate aceste lucruri, când sunt osândite de lumină, sunt date la iveală; pentru că ceea ce scoate totul la iveală este lumina. ” (Efeseni 5: 11-13) Oameni buni, este timpul să scoatem reflectoarele! Spuneți liderilor bisericii voastre că problema este reală, că se întâmplă tot timpul și că nu vom răbda ca Biserica să păstreze tăcerea despre traficarea sexuală a copiilor noștri.

Asigurați-vă că vedeți videoul lui Amber!

Notă

[1] Amber Lyon de la CNN investighează traficarea sexuală a copilului pe internet în America în Child Sex Trafficking on the Internet – “Selling the Girl Next Door”, www. youtube. com/watch? v=fFRZ1NDR0Rc.

[Jimmy Hinton, Child Sex Trafficking in the Church. Copyright © 2014 Jimmy Hinton. Tradus și publicat cu permisiune. Articolul în limba engleză a fost publicat inițial pe site-ul www. churchprotect. org. ]

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 711
Opțiuni