Ajutor pentru homosexuali: contracurentului.com
Autor: Contra Curentului  |  Album: Contra Curentului  |  Tematica: Homosexualitate
Resursa adaugata de victor_802006 in 06/10/2008
    12345678910 0/10 X
Sursa originală: www.contracurentului.com
Ajutor pentru homosexuali: contracurentului.com

Chemarea noastră nu este aceea de a eticheta, condamna sau judeca oamenii, ci de a manifesta aceeaşi atitudine pe care ar manifesta-o Hristos, dacă ar fi în trup, printre noi.

Înţelegem durerea, frustrarea şi lupta interioară a celor care se confruntă cu atracţii nedorite faţă de acelaşi sex şi dorim să le oferim speranţă, promovând mesajul că schimbarea este posibilă prin Isus Hristos. Nu promitem minuni, dar oferim sprijin şi nădejde. Nu promitem cale uşoară, dar vedem potenţial de eliberare.

Materialele şi informaţiile de pe site-ul nostru sunt pentru voi, cei care vă gândiţi să renunţaţi la homosexualitate. Dorim să vă fim de folos vouă, familiilor şi prietenilor voştri, prin suport emoţional online şi consiliere creştină, având ca perspectivă o abordare biblică a condiţiei homosexualităţii. Iar prin mărturiile prezentate, sperăm să sensibilizăm creştinii şi bisericile, pentru a fi alături de cei care doresc să învingă homosexualitatea.

Dacă te lupţi cu homosexualitatea şi nu rezişti singur, sau dacă ai reuşit să învingi această dependenţă şi vrei să ne dezvălui modalitatea prin care ai făcut-o, nu ezita niciun moment să ne contactezi. Contra Curentului există pentru tine, pentru a te ajuta. Schimbarea este posibilă. Descoperă cum!

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1805
  • Export PDF: 2
Opțiuni