Singura speranţă luminoasă
Autor: Billy Graham  |  Album: Ameninţarea furtunii  |  Tematica: Adevărul
Resursa adaugata de floridinmaracineni in 18/05/2015
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 2 voturi
Singura speranţă luminoasă

   Cu atâta haos care ne înconjoară, avem nevoie copleşitoare de speranţă. Oriunde privesc, văd luptă şi conflict, nu numai pe câmpurile de luptă ci şi în jurul nostru, în casele noastre. Prea des, copiii sunt violaţi şi maltrataţi de proprii lor părinţi; alţii sunt părăsiţi, lăsaţi singuri acasă sau neglijaţi, aşa încât ei cresc marcaţi de amărăciune, mânie şi instabilitate emoţională. Prea mulţi tineri şi tinere ajunşi la vârsta majoratului nu au rădăcini spirituale şi emoţionale. Ei au fost deposedaţi de aceste valori de o cultura laică. Unii cu greu se disting de animale. Acţiunile unor conducători guvernamentali, funcţionari publici şi educatori sunt deseori revoltătoare. Moralitata oamenilor de pe stradă a ajuns în prezent la nivelul cel mai scăzut, cunoscut în istoria naţiunii americane. Prea des societatea noastră transformă degeneraţi moral în eroi şi idoli. Unde este perspectiva speranţei care ne susţinea în trecut? Unde este credinţa care da conţinut vieţii? În cartea mea "Speranţă pentru inima chinuită" am tratat multe astfel de probleme şi am oferit un plan practic de recuperare a speranţei. Este un plan pe care eu însumi l-am urmat şi garantez că funcţionează. Dar criza credinţei şi a speranţei se accentuează cu fiecare zi ce trece. Pe lângă îngrijorările noastre personale, furtuni naţionale şi globale ameninţă vieţile noastre. Dimensiunile traiului nostru zilnic au depăşit puterea noastră de a le face faţă. În studiile sale asupra profeţiei, dr. John Walvoord - autorul mai multor cărţi în care analizează pasaje profetice din Biblie, - scrie că, după parerea sa, lumea a intrat într-o perioadă de schimbari spectaculoase:

   "Actuala criza mondială nu este rezultatul vreunui factor, ci un concurs de cauze şi efecte care se combină pentru a pregăti scena lumii pentru un conflict care, în scurt timp, ar putea sa aducă civilizaţia apuseană înapoi cu sute de ani şi să stabilească noi centre ale puterii internaţionale. Orice ne-ar aduce viitorul va fi cu siguranţă total diferit de ce am cunoscut până acum. În acest tablou sumbru, numai Scripturile ne arată drumul bun şi ne dau o explicaţie inteligentă a confuziei generale ce există azi în lume."

   Suntem adeseori uimiţi de confuzia şi ignoranţa pe care le întâlnim pretutindeni. Dar, potrivit cu cele spuse de dr. Walvoord, acestea sunt dovada păcatului din zilele din urmă. În lumina Scripturii, cele mai necugetate acte pot fi înţelese. Totuşi, confuzia este prezentă şi în Biserică.

   Cândva, Biserica oferea un standard de valori şi credinţe pentru a scoate lumea din abisul autodistrugerii. Constatam însă ca acel standard a fost compromis de prea multe ori de teorii sociale care au luat locul adevărului Bibliei şi a fost discreditat de EŞECUL MORAL AL CONDUCĂTORILOR RELIGIOŞI.

   APOSTAZIE ŞI NECREDINŢĂ!

   ÎN MULTE BISERICI, BIBLIA ESTE TRATATĂ CA O COLECŢIE DE POVEŞTI ŞI FABULE SCRISE DE OAMENI PE JUMĂTATE EDUCAŢI, ÎN VREMURI ÎNDEPĂRTATE.

   Acele biserici "moderne" consideră că nimeni nu ar trebui să citească Biblia, aşteptându-se să găsească în ea adevărul absolut. Asemenea învăţături sunt o urâciune înaintea Domnului. Nimic nu dăunează mai mult credinţei adevărate şi păcii în lume. Lumea are astăzi nevoie de ancore pentru a rezista uraganului care se apropie. Dumnezeu ne-a dat deja ancora care este Cuvântul Său, Biblia. Dr. Walvoord continuă:

   "Semnificaţia crizei mondiale actuale constă în faptul că aceasta conţine practic toate elementele care conduc spre un sfârşit al civilizaţiei . . . Generaţia noastră este martora finalului VREMII NEAMURILOR şi stabilirii ÎMPĂRĂŢIEI CERURILOR pe Pământ, împlinindu-se astfel una dintre temele importante ale profeţiei - PROGRAMUL DIVIN PENTRU NAŢIUNILE LUMII."

Trăim vremuri tulburi din cauza mizeriilor ingurgitate chiar de unii prelați ;căsătoriile între persoane de acelși sex , și multe altele care scandalizează societațile temătoare de Dumnezeu .
Ca și în vechime, Dumnezeu se va răzbuna pe cei care aduc rușine asupra creației Sale.
Aceste situații îi derutează mult pe cei care nu sunt ancorați în Cuvântul Adevărului.
Cred că aceasta este una din mijloacele de ruinare a bisericii lui Dumnezeu.
Suntem ca cei care asistă la un mare taifun ai caror curenți răzbunători se simt foarte aproape.
Sfârșitul textului întărește conținutul!
Domnul să ne binecuvinteze!
Adăugat în 19/05/2015 de sanda_tulics
Dumnezeu să ne aibă în pază în aceste vremuri tulburi! Profetice cuvinte!
Adăugat în 23/06/2015 de loredanam
Statistici
  • Vizualizări: 1264
  • Comentarii: 2
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni