De ce ai vrea sa-i asculti pe altii mereu?
Autor: NovusVia  |  Album: Eseuri  |  Tematica: Meditatii
Resursa adaugata de NovusVia in 15/05/2014
    12345678910 0/10 X
De ce ai vrea sa-i asculti pe altii mereu?

„Toata lumea stie ca anumite lucruri sunt irealizabile, pana cand vine cineva care nu stie acest lucru si le realizeaza!” (Albert Einstein)

Suntem programati pentru mediocritate. Lumea iti spune pentru ce sa optezi ca sa iti fie bine, ce merita sa urmaresti si ce nu, care sunt cele mai bune variante si cu cele mai mari sanse de reusita. Dar de ce ai crede asa ceva? De ce ai accepta faptul ca numai optand pentru anumite meserii, ocupatii, domenii de activitate ai putea sa faci bani, sa fii prosper, cunoscut, apreciat, pe cand altele ar fi sortite esecului? Masura reusitei nu este data de meseria pe care o practici, ci de propria performanta, de cat esti de dedicat, cat doresti sa investesti, sa sacrifici din comoditate. De cat de mult esti dispus sa iti infrunti fricile si sa iesi din chingile prejudecatilor.
Ceea ce credem despre noi, viata, in general, lume si domeniul posibilului ne determina nivelul de intelegere si de reusita in oricare arie a existentei. Orice ai vrea sa faci, te vei lovi de limitele credintei si acceptarii propriilor capacitati. Tu ai motoare care sa te propulseze spre infinit, dar sunt fara rost daca nu te folosesti de ele.
Odata ce incepi sa crezi cu adevarat in ceva si iti place, nimic in afara de tine nu te va putea opri sa il realizezi. Campul tau de joaca va fi nemarginirea. De ce ai dori sa il limitezi acceptand ingustimea mintii altora? Fii cea mai buna varianta a ta si apoi ajuta-i pe altii sa fie la fel.
SCHIMBA LUMEA PRIN TINE!

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1004
Opțiuni