Legile Mele în inimile lor -4-
Autor: Watchman Nee  |  Album: Nu iubiţi lumea  |  Tematica: Adevărul
Resursa adaugata de floridinmaracineni in 13/05/2014
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 3 voturi
Legile Mele în inimile lor -4-

   Dumnezeu nu Se îngrijorează din cauza noastră pentru că El nu are nici o neliniste sau temere în legătură cu Duhul Său cel Sfânt. Putem spune că, într-un anumit sens, viaţă spirituală de slabă calitate este imposibilă, deoarece viaţa spirituală este viaţa lui Dumnezeu, şi după cum Dumnezeu nu poate fi nimicit, nici viaţa spirituala nu poate fi nimicită. Dumnezeu nu aduce argumente în favorea acestui fapt.

   El este mulţumit să lase pe seama Mângâietorului să ducă la îndeplinire acest lucru - biruinţa spirituală în noi.

   "Voi, copilaşilor, sunteţi din Dumnezeu, şi i-aţi biruit, pentru că Cel ce este în voi este mai mare decât cel ce este în lume"(1 Ioan 4.4).

   Acelaşi verset care ne spune că toată lumea zace în cel rău - da, acelaşi verset! - ne asigură încă odată ca noi "suntem din Dumnezeu" (1 Ioan 5.19). Noi suntem din Dumnezeu!

   Există o binecuvântare mai mare ca aceasta? Ce altceva, care să prevaleze, am putea pune în balanţă cu faptul că lumea zace în cel rău? Noi, care credem în Numele lui Isus, suntem "născuţi nu din sânge, nici din voia firii lor, nici din voia firii vreunui om, ci din Dumnezeu." 

   Şi slavă Lui, cel rău nu ne poate atinge, fiindcă noi suntem din Dumnezeu!´(1 Ioan 5.18).

   Puterea lui Satan se află peste tot în lume. Totuşi, oriunde un bărbat sau o femeie umblă în Duhul, sensibili la ungerea pe care o au de la Dumnezeu, acea putere a lui Satan dispare de-a dreptul. Există o linie trasată de Dumnezeu, un hotar peste care, datorită simplei Sale prezenţe, vrăjmaşul nu poate trece. Dacă Dumnezeu Însuşi ar umple totul, ce loc ar mai rămâne pentru cel rău?

   Suntem noi total devotaţi lui Dumnezeu? Este nevoit vrăjmaşul să declare despre mine şi despre tine "NU POT SĂ PRIND ÎN CURSĂ PE OMUL ACESTA!" 

Dacă rămânem dincolo {înspre Domnul} de hutarul trasat de El prin Duhul Sfânt, dacă în fiecare clipă gândurile noastre se îndreapta spre cer [și El cunoaște acest lucru} dacă înlauntrul nostru Duhul Sfânt cânta cântări minunate sigur suntem ai Lui! dacă oferta lumii cu strălucirea ei devine fără valoare , și fără intes, dacă sufletul se bucură ''să-și întoarca fața''' de la ofertele ei'', dacă lăcrimezi de drag când Îo rostesti numele, cu siguranta esti al LUi ...și din nou; El, știe acest lucru ,ce nu mai trebuie demonstrat nimănui.
Cu adevărat;Dragostea pentru Dumnezeu este un sentiment sfințit de Duhul Sfânt ce nu trebuie demonstrată nimănui.
Sfinte fericiri!
Adăugat în 13/05/2014 de sanda_tulics
Vă mulţumesc foarte mult sora Sanda pentru toate comentariile binevenite şi complementare resurselor postate, fiţi binecuvântată, Dumnezeu să vă răsplătească aşa cum numai El ştie să o facă.
Adăugat în 14/05/2014 de floridinmaracineni
Se tot folosește conjuncția-dacă-.Este oare posibil(din practica fiecărui credincios),să poate spune că el a stat măcar o zi dincoace de linia care marchează trecerea de partea lumii ? Cine știe(și este sincer),să-mi spună și mie cum a făcut(fiindcă chiar dacă s-ar izola într-un pustiu,curat,neîntinat,eu nu cred că va rămâne.Să fim cinstiți !
Adăugat în 03/09/2014 de burciuionel
Statistici
  • Vizualizări: 1199
  • Export PDF: 6
  • Comentarii: 3
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni